Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co oznacza opaskaaaaa

corka upadła i ubila dziasla,cala buzia we krwi

Polecane posty

szla i zawadzila o cos i buch na plytki, przesraszylam sie bo cala buzia we krwi, placz itp....potem pol godz lamentowala i dalam jej nurofen,teraz spi...chyba spuchnie jej u gory warga, ma rozcieta,jak moge jej jeszcze pomoc??

Gość Adela850
Moj synek jak uczyl sie chodzic upadl na buzie. A mial smoka w buzi. i ten smok pekl i zadrapal mu dziaslo u gory- tutaj gdzie jest ta blonka. Wygladalo to okropnie, jakby mial mieso na wierzchu. pokazalam to lekarce. Ona sie zapytala, czy zeby wszytskie sa i ze to najwazniejsze :-) A to miejsce niestety takie wrazliwe jest i to tak zle wyglada. Ale wszystko sie zagoi. I rzeczywiscie sie zagoilo. Bolalo go to tylko moze pol dnia. Potem nie zauwazylam, zeby go to jakos specjalnie draznilo.

dzieki:) mam nadzieje ze sie szybko zagoi:)

Gość moja droga kafeteri
i wlasnie tego sie obawiam corka ma 10 msc a juz wsedzie jej pelno,chodzi przy meblach wywraca sie i jest za bardzo odwazna, nie zraza sie jak sie uderzy

moja tez i b.malo placze,nawet w wannie mi pierdykła na głowe i smiala sie z tego... na dodatek na nic nie uważa,po schodach to leciałaby nie patrząc, albo np idzie a patrzy w tył:o ma 20miesięcy, chodzi od 12, ost sie wywrocila bardzo dawno no i dzis okropnie:(