Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama syna

zły wybór

Polecane posty

napisałam z uśmiechem ,że jestem pulchna bo zdajesz sobie sprawę jaka jestem szczupła i kto tu jest tępą dzidą:P

pasami Cię nie trzymam zmykaj na trzepak:)

Gość proste wyjaśnienie
co z tego że szczupła skoro jesteś głupia, ograniczona i masz wredny charakter ? do tego jesteś kontrolująca ..... może lepiej zajmij się swoim życiem uczuciowym i swoich chłopem, no chyba że ma Cię dość i dlatego żyjesz życiem syna zamiast własnym

Gość 52 lata ....
60 kg wagi i mówi, że jest pulchna. Kobieta w tym wieku by tak o sobie nie napisała. Tylko niewydarzona małolata mogła to zrobić. I jeszcze te emotki...Naprawde nie ma innych sposobów żeby uczcić koniec wakacji?

Gość Kaatika93
Pewnie przyrządziłaś tę rybę specjalnie. Ja umiem jeść rybę dwoma widelcami, ale jest to dla mnie niewygodne i jak ją jem, to jem jednym widelcem, bo tak jest mi wygodniej! Nie będę z siebie robić udawanej damy. Większym faux - pas jest wytykanie drugiemu jego braku savoir vivre, droga Mamo.

Gość proste wyjaśnienie
wyśmiewasz partnerkę swojego syna a sama ogładą nie grzeszysz styl wypowiedzi wioskowy

jak dziołcho grubo to z dziada pradziada gynytycznie jest uwarunowane a ni że si pasie i tłusto, niektórzy mają prydyspozycje do chudnicia inne do grubnicią nic ni poradzi si nato jedna chyda bydzie kilogramami żarło czekolady i waga zawsze poniżyj 50kg a grubo bydzie na djicie si katować, głodować i dalyj tyć

Gość proste wyjaśnienie
co do ryby: długo żyjesz na tym świecie ale nie wiesz że zasady się zmieniły i obecnie rybę się je nożem i widelcem

ja dbam o swojego chłopa :D co nie zmienia faktu ,że nie chcę brzydkich ludzi w swojej rodzinie:)

Gość proste wyjaśnienie
suszi to Ciebie ale po imprezie ;-)

Gość proste wyjaśnienie
"nie chcę brzydkich ludzi w swojej rodzinie " eliminację tych brzydkich, zacznij od siebie, bo masz brzydki charakter

Gość Kaatika93
Trochę za późno się urodziłaś. Taka dyskryminacja to w 1939, 40, 41, 42, 43, 44 i 45...

tyż prowdo no właśnie to jest genetyczne:( i jakie te wnuki będa:O

Gość co sie martwisz
nie martw się na zapas wnukami, może Twój synek nie będzie chciał albo mógł? żeby taką babcię miały? masakra jakaś :/