Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna.xx.

Pozwalam dla chłopaka na spotykanie się i zdradę.

Polecane posty

Gość samotna.xx.

Czy to jest normalne że pozwalam dla chłopaka żeby jeździł do innych i je 'bzykał' , czy normalne jest to że pozwalam mu na działanie na ''dwa fronty'' ? Ja jestem w ciąży siedze w domu a on jeździ wieczorami i mnie po prostu zdradza, wiem o tym! Przyjeżdża do domu i mówi mi jak było itd. Przez to jest mi źle i smutno jesteśmy razem już ponad 3 lata, ale boję się że z takiej zabawy może wyniknąć coś złego ale bez przesady nie zabronie mu w sumie to nie wiem czemu może dlatego że ciągle słyszałam od niego że ja mam do niego o wszystko pretensje a on tylko praca dom.A co najgorsze sama go umawiam :/ Co o tym myślicie? Jakoś nie dam rady mu powiedzieć że z tego powodu jest mi źle czy smutno! On sobie korzysta a ja czuję się samotna, bo dla mnie już dawno przestał być czuły itd. :(

Gość Jezu chryste
myślę, że coś z Tobą nie tak skoro się na to zgadzasz i jeszcze sama go umawiasz. Chore....

Gość D(r)eszczyk
Jeżeli twój facet zarabia poniżej 10tys na miesiąc to patologia. Jeżeli powyżej, to wyrachowanie :P (twoje oczywiście)

Gość D(r)eszczyk
P. S. Najbardziej z tego wszystkiego zafrapowala mnie konstrukcja tytułowego zdania. Piszesz jak google-translator :D

Gość samotna.xx.
A co do tego mają zarobki? Jak mogę to delikatnie przerwać żeby nie był urażony ani nic boję się że go stracę jak powiem dość ale z drugiej strony boję się że odejdzie do innej bo z nią będzie mu lepiej, ogółem nasze życie seksualne nie jest takie fajne w ogóle jest nijakie. Ehh jak sobie pomyśle co on z innymi robi to aż mi się flaki przewracają że dla innej potrafi być delikatny pieścić ją itd a ja już nie pamiętam seksu z grą wstępną :(( Smutne to.

Odpowiadając na Twoje pytanie, to rzeczywiście nienormalne. Wstyd mi, że są takie głupie kobiety.

Musisz z nim porozmawiać, powiedzieć, że go potrzebujesz chcesz być kochana, przytulana itd. To, że jestes w ciąży nie przekreśla życia seksualnego, ja w tym okresie kochałam się z mężem przez całą ciążę.

Gość jkajdkljad
nawet nawet gdyby to była [prawd a to i tak nikt w to nie uiwuierzy