Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karambba26123

DLACZEGO zawsze to sie tak KONCZY?? :/

Polecane posty

Gość Karambba26123

1 zwiazek 4 lata - koniec bo chciał slubu i dzieci 2 zwiazek 1 rok chciał sie hajtac - uciekłam 3 , obecny ziwazek kocham go i po długich dyskusjach zdecydowalismy sie na 1dno a on ostatnio wyskoczyl mi ze chce conajmniej jedno i chciałby miec 2 !! jestem na etapie wyworzenia swoich rzeczy z jego mieszkania... dlaczego to sie zawsze tak konczy :/ :/

Gość sratata ..
chwalisz sie czy żalisz

Gość Karambba26123
kiedyś usunęłam i teraz nie mogę mieć bachorów ale boję się żeby to się nie wydało

Gość Siti
czy zdajesz sobie sprawę z tego, że zrobiłaś krzywdę trzem facetom, którzy być może już mają uraz do stałego związku

Gość Karambba26123
słaby podszyw... sypiam z obecnym dop od 2 mies i jest moim pierwszym partnerem ... nie chwale sie tylko zale czy faceci na prawde nie potrafia pomyslec jakim obciazeniem potrafi byc dziecko dla kobiety, tylko musze sie licytowac o swoja wolnosc?!

Gość Karambba26123
nie uwazam ze zrobiłam im krzywde, dalam im wolnosc i wolny wybór albo ja i 0 / 1 dziecko albo zerwanie sami dokonali wyboru...mysle ze byliby bardziej nieszczesliwi gdyby zdecydowali sie na bycie ze mna wbrew sobie i nie mogli by miec tych swoich wymarzonych dzieci... mysle ze postapiłam uczciwie NIE KAZDA kobieta ma potzrebe zakłądania rodziny :/ to oni mnie zniechecili do zwiazków bo pokazali ze sa samolubni i nie potrafia zrozumiec moich potrzeb