Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daro$$

Kobiece urojenia :/

Polecane posty

Gość Daro$$

Prosze odpowiedzcie mi czemu kobiety tak często mają urojenie, że się komuś podobają? Mianowicie ja z natury jestem miłą osobą, więc jak np. rozmawiam z jakąś dziewczyną to jestem miły, uprzejmy. A potem słyszę... Że o chyba Darek na mnie leci, fajnie może zaprosi mnie gdzieś. To informacje, które dochodzą do mnie od koleżanek tych dziewczyn albo kolegów. Albo na gg gadałem kiedyś z taką dziewczyną, a ona zaczęła jakieś serduszka do mnie wysyłać, że ponoć ja ją tak wyjątkowo traktuje. Co z Wami kobitki ? ;D

Gość głupi jestes
To nie są urojenia.Skoro dajesz dziewczynie odczucia inne niż pozostali faceci,to chyba logiczne ze moze sobie cos pomyslec. Wiec nie liz dupy tylko badz normalny a znikna domysly ;)

Gość Daro$$
ale bzdury gadasz, jeżeli ja np mówie: miło cię widzicieć, co u ciebie albo uśmiechne się raz na pożegnanie? to ja juz ją pozdrywam, albo mówię "dziękuję ". Ani żadnego komplementu, ani jakieś patrzenia w oczy. Acha czyli mam być chamski tak ?

Gość głupi jestes
Samym sposobem bycia mozesz pokazywac ze jestes cieply :o Nie wymyslaj ze przez usmiech czy to co pisales tam wyzej, one mysla ze na nie lecisz.Chyba ze z siodemy sie wyrwały

Gość Daro$$
glupi jestes ,to chyab tez nick to o Tobie nie ? Nie jestem ciepły, ale mam dziewczynę już od 4 lat i tak się składa , ze jestem zakochany. I g... obchodzi czy mi wierzysz. tak mam dokladnie, ze dziewczyny no w wieku 17-25 ciagle myślą ze je podrywam, bo po prostu jestem mily. Raz kolezance drzwi otworzylem to juz taki usmiech z rumiencem. Swoja drogą każda zadufana w sobie jakby fotomodelki z nich jakieś były, a to zwykłe dziewczyny :/

Gość tutaj kompleksów
nie wyleczysz, że niby co chciałeś powiedzieć, że jesteś przystojniak i każda na ciebie leci. Po jaką cholere to tutaj piszesz i zadajesz głupie pytania

Gość Daro$$
Jakie kompleksy ? a gdzie ja powiedzialem ze na mnie wszystkie lecą... ze ktos powie ze np ja ją podrywam to nie znaczy ze ona na mnie leci... rany...

Gość bardzo chetnie
Wyolbrzymiasz :) I jesteś głupi, zgadzam się z "tutaj kompleksów" :D

zbytnio bierzesz do siebie, one tez są miłe, zarumeinią się itp. co eni oznacza, że na ciebei lecą, po prostu wymiana uśmiechów czy zwykła sympatia

Gość MartinLutherKing
A ja się zgadzam z nim!!! A komentarze tu to chyba kobiety robią :/ Wy macie obsesje, każda z was myśli, że ma powodzenie !!! KAszaloty i inne potwóry też! co się z kimś spotkacie to tylko przechwałki

Gość Daro$$
Fiku Miku no proszę cię. Ja w żadnym miejscu nie napisałem, ze wszytskie na mnie lecą. No ale jak dochodzą do mnie glosy. O Darek mnie podrywa, itd. no to zal mi d... sciska. to juz nie mozna drzwi otworzyc, usmeichnac się ?????

a autor chyba w ten sposób musi podbudowywac własne ego, flirtuje a potem się dziwi że kobiety odwzajemniają flirt :D

Gość głupi jestes
Nie widzisz że robisz z siebie idiotę? :(

Gość głupi jestes
O przepraszam,a to forum jest dla kobiet czy może się myle?

Gość Daro$$
glupi jestes- ok odpowiedzialas mi jestes kobietą to nie dziwie się, ze tak odpowiadasz. Pewnie brzydulka :) Pozdrawiam To forum dla kobiet, a ile tu postów walą faceci? ja już nie raz tu pisałem jak miałem problem z dziewczyną i takei rozważne rady, a to co teraz to zenada...

Gość KamKamUkradnimiLogin
Zgadzam się na 100 % i jestem KOBIETĄ :) Ja też czasem byłam miła i słyszłam, że rzekomo na kogoś lecę Więc domyślam sie zwłaszcza, że moje koleżanki też mają urojeni. Spojrzy się jakiś na nią i : 'widziałaś jak on na mnie pa3y ? ' o lol

Gość komputerowiec
fiku mikuuu jesteś ładna ?

Gość głupi jestes
Sam robisz z siebie idiotę i taki poziom tematu to się nie dziw. Zaskocze cie, bo akurat jestem bardzo ladna ale co bede pisac ;) widać że jakiś zakompleksiony gówniarz,dziewczyny dajcie spokoj bo sie zalamie ciota

Gość komputerowiec
@ głupi jestes ale ty głupia jesteś, powaga

Gość Daro$$
Ja tak się sklada jestem mila osoba i nei bede Cie od dzi.... przezywal za to ze ty mnie nazwalas jak nazwalas. I uwierz mi nie musisz się dowartosciowywac gadajac ze jestes ladna... i to bardzo lol Ja nie jestem gowniarzem bo mam 26 lat

Gość głupi jestes
nie mowie ze jestes wiekowo gowniarzem tylko tak sie zachowujesz dowartosciowywac sie nie musze za to ty nieudolnie probujesz:D komputerowiec przeciez dobrze wiemy kim jestes :D dziwki to masz w burdelu moj drogi

Gość komputerowiec
@głupi jestes głupia jesteś że szok. Pewnie jedna z tych.....

Gość Daro$$
A Cioty to Ty masz na forach dla gejów... JAk Ty możesz uważać ze ktokolwiek się tutaj dowartosciowuje na tym forum? to chyba sadzisz po sobie :) a poza tym totalna chamka z Ciebie. Spójrz jak ja mówię do Ciebie, a Ty do mnie...

Gość komputerowiec
@Daro$$ odpuść sobie, nie warto. A co do twojego tematu to wiem o co chodzi. Ja to nawet czasem wykorzystuje. Jeśli wiesz o czym mówię :D

Gość Daro$$
komputerowiec masz rację odpuszczam sobie. I wiem o co Ci chodzi :D A Panie tutaj pozdrawiam i mniej jadu życzę :)