Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka rybaka010

Obroniłam Technika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Polecane posty

Tak się ciesze, że musiałam się kimś z tym podzielić :* :) Mam dyplom i suplement do dyplomu w języku polskim i angielskim :) a tak nie wierzyłam w siebie :) i proszę jaka niespodzianka :) mega szczęsliwa ;***

Gość Nadieżda
Twoja historia mnie urzekła. Chcesz o tym porozmawiać?

wrózkowie won mi także się praktycznie nic nie udaje. Jedyny plus to że zdałam mature dostałam sie na studia i w dodatku obroniłam technika. No i mam prawko :P Ale to tylko tyle plusów i osiagnięć, z pewnością jest coś co w zyciu ci sie udało. Może jesteś szczęsliwa/y w związku? Ja np nie. Głowa do góry :)

Gość a co to za probleem
mieć technika :o

Gość Nadieżda
W sumie czułam się podobnie po dostaniu się i skończeniu psychologii :)

Nadieżda :) no widzisz :) :P fajne uczucie :) a co to za probleem może i nie problem ale jak ktoś miał trudności i cały rok przygotowywał się i mu się udało i trud się opłacił to jest czym sie cieszyc :)

Gość Nadieżda
Ale skończenie mimo uczucia "mam magistra, bijcie pokłony narody!" :) to łezka się w oku zakręciła :)

zawody dla mnie dostępne to: technik ekonomista urzędnik podatkowy urzędnik ubezpieczeń społecznych sekretarka agent celny spedytor pośrednik pracy AAAAAAAAA! :)

Gość teżewe]
ja zdawałem 2 lata temu, ale bardziej cieszyłem się, że zdałem maturę z polskiego :)

Gość polak maly znak
a żeby Cie choroba dopadła za to zdanie matury

Gość segergg
A co mnie obchodzi Twoja matura i technikum :D Wypierdalaj :D

Gość niezle jaja..
A co to za stwierdzenie "obronilam technika"???? Obronic to mozna swoja prace naukowa, a nie tytul zawodowy. Zreszta nie lepiej bylo isc od razu do technikum, a nie marnowac 3 lata w liceum, a potem 2 w jakiejs tam policealnej szkolce typu ZAK czy Cosinus? Mialabys to samo co teraz (matura i zawod), tylko oszczedzilabys co najmniej rok.

Zreszta nie lepiej bylo isc od razu do technikum, a nie marnowac 3 lata w liceum, a potem 2 w jakiejs tam policealnej szkolce typu ZAK czy Cosinus? czy ja tu gdzies napisałam że jestem po liceum? Matko kochana :O jestem po technikum i nie zmarnowałam 3 lat :O na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski.

Gość jamajski piesek.
Jarasz sie tym jakbys co najmniej doktorat obronila. Wspolczesnie to zadne osiagniecie.

Gość kiwii;
"A co to za stwierdzenie "obronilam technika"???? Obronic to mozna swoja prace naukowa, a nie tytul zawodowy" masz rację, obronić można dopiero doktora, a inżyniera i magistra nie :classic_cool: