Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfdsffdsfsf

ramiączka

Polecane posty

Gość dfsdfdsffdsfsf

cześć, jutro idę na imprezkę 'pod krawatem'. No i zakładam śliczną, beżową sukienkę na cienkich ramiączkach. I tu problem. Co z ramiączkami od białego stanika? Odpadają. Więc pomyślałam o silikonowych. Ale też to nie za ciekawie wygląda. ;/ przyszyć stanika do sukienki nie mogę. a bez ramiączek stanik i cycki lecą w dół :D mam dlugie wlosy, prawie do brzusia, wiec będą zasłaniać silikonowe.. aczkolwiek wiadomo nie cały czas. Co myślicie?

Gość dfsdfdsffdsfsf
majtek nie noszę

Gość dfsdfdsffdsfsf
no bez, czuję się zbyg goła :D a na kupienie nowego stanika jest już za późno

Gość _Cini_
Ja bym wzięła sylikony jak masz długie włosy. Na początku będziesz zakrywać, a później nikt nie zwróci na to uwagi.

Gość dfsdfdsffdsfsf
no też o tym myślałam. na początku będziemy siedzieć i gadać, włoski będą sobie wisiały ładnie. a potem w tańcach i swawolach nikt już nie będzie chyba na to patrzył..?

Bierz sylikonowy- mniej rzuca się w oczy niż biały. I może pokombinuj z odpięciem ramiączek...

Gość włoski do brzusia :(
a może kup sobie porzadny stanik? ja całe lato nosiłam staniki bez ramiączek i ani stanik ani cycki mi w dół nie leciały. porządny "bezramiączkowiec" ma pasek silikonu i nie da rady żeby zjechał w dół.

Gość dfsdfdsffdsfsf
no już kombinowalam. chcialam podszyć stanik do sukienki, ale niestety nie mogę, bo sukienka nie moja ;D

Kup stanik w kolorze sukienki, po prostu. Wtedy to będzie lepiej wyglądało.

Gość Siti
w XVIII wieku była moda - tzytzki na wierzchu

Gość hy54u
Silikony wyglądają okropnie, skoro ci stanik zjeżdza bez ramiączek to masz za luźny.

Gość karmeeeeelka
jeśli nie masz odpowiedniej bielizny, to nie kupuj/pożyczaj sukienek "wymagających" "plastik-fantastik" i wystające ramiączka nie są dobrym pomysłem na taką imprezę, z jednej strony wysilanie się na elegancję, a z drugiej słoma z butów wyłazi idź kup odpowiedni stanik, który Ci biust porządnie podtrzyma, są takie

Gość hy54u
Załóż bolerko i będzie po sprawie.

Gość dfsdfdsffdsfsf
no juz nie kupie dzisiaj stanika ;[

Gość dfsdfdsffdsfsf
no bolerko mam, ale przeciez cala noc w nim nie bede

Ja miałam podobny problem z suknią ślubną - kupiłam taką gorsetową, bez ramiączek i wszystko fajnie pięknie ale nie wiedziałam co z ramiączkami zrobić - próbowałam takich podklejanych silikonowych ale moich piersi nie był w stanie utrzymać ( miska duże D), silikonowe ramiączka odpadały bo to wiocha jeszcze tym bardziej do ślubu, nie mogłam znaleźć żadnego stanika który utrzymałby piersi a byłby bez ramiączek:( i musiałam do mojej sukni doszyć takie tiulowe, szerokie ramiączka i pod nie ubrać normalne do stanika...Przykro mi było na początku ale potem stwierdziłam, że suknia nawet korzystniej wyglądała z tymi ramiączkami;p

Gość dfsdfdsffdsfsf
no ja z tą sukienką nic zrobić nie mogę ;p

no czytałam, że nie możesz - czasami z tymi ramiączkami naprawde jest problem szczegolnie jak sie ma duzy biust, czasami zazdroszcze tym dziewczynom co mają mały;p

Gość dfsdfdsffdsfsf
A stanik miec musze, bo mam cycki rozmiar A, czeba wypchać se skarpetami miski :(

Gość dfsdfdsffdsfsf
ktoś się podszywa. ;) mam 75 b ;)