Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsydufynjcndhdh

problem z odbiorem mms, kto sie zna?

Polecane posty

Gość fsydufynjcndhdh

nie mogę odbierac mmsów, ale wiem, że jest taka strona, na której coś sie wpisuje i można obejrzec przychodzące wiadomości. Ktoś wie co to za strona? Wiem, że taka jest, bo kiedyś właśnie w ten sposób odczytywałam mms

Gość one way only
musisz zadzwonić na obsługę klienta, trzeba coś tam aktywować

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
link do strony na ktorej mozesz obejrzec przychodzącego mmsa powinnas dostac na telefon. Natomiast na przyszlosc radze skonfigurowac telefon. Mozna zrobic to samemu na stronie operatora lub poprosic w salonie. Wchodzisz na strone, szukasz"konfiguracja telefonu" i postepujesz wg instrukcji; musisz ta,m m.in podac model telefon, numer i postepowac ktor po kroku jak jest napisane. W rzadkich przypadkach nie da sie tego zrobic samemu, wtedy potrzeba jest pomoc konsultanta z salonu. Ale to rzadkie przypadki. Raczej sobie poradzisz.. Chodzi o to ze przy konfiguracji pewnie ustawienia muszą ci byc wyslane na telefon, musisz je zaakceptowac/zapisac i wtedy normlanie ci sie wyswietli mms. Tak samo z korzystaniem z neta w telefonie itp. No chyba ze masz jakis bardzo stary model ktory nie obsluguje mms i internetu no to wtedy zostaje ci wchodzic na stronkę ktora na pewno masz podaną w informacji ze ktos ci wyslal mmsa