Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozumiano?

PLEBS NA POLSKICH DROGACH

Polecane posty

Gość Zrozumiano?

Urzywa autostrady autem o pojemności poniżej 3.0L? Plebsie bezmuzgi Ja jako Elita o wyrzszości dla was niedoścignionej w ilorazie intweligęcji, pojemności silnika czy kurtularności mam przywilej jeżdzić Mercedesem AMD V12 Bi-Arbus o pojemności 6.3L karmionej czystą etyliną 98-ON a nie jakimś LPG czy gnojuwkom. Ale tacy jak wy impotenci umysłowi nie mają prawa kalac autostrady i blokować LORDOWSKIE MOŚCI w popisach i podbojach. Wbijcie sobie do tych pustych łbuw że się nie włazi z buciorami jak wieśniak tam gdzie was nie chcą! jak mi jeszcze raz wjedziecie przedemnie to zobaczycie że sprawię sobie specjalną szpicrutę z chromo-tombaku do batożenia was chalastro i będe otwierał okno w moim TYRANOZAURUSIE i chłostał was gdzie popadnie i to OBFICIE! Jak nie rozumiecie że sie nie wjeżdza klepakami na autostrade to wyrobie w was odruch Pawłowa i jak na dzwięk dzwonka psy się śliniły bo myśłały że dostana żreć tak wy będziecie się kulić zeby nie obrrwac po grzbiecie ściskając w rękach czapki w poddańczym ukłonie. Umiecie mi to wytłumaczyć czemu jesteście takimi dziadami? czy już wasza mentalna zapaśc posuneła sie do tego sptopnia że nawet nie jesteście mnie w stanie porządnie przeprość i podziekowac PROFESOROWI za wykład. No piszcie...proszę sie nie krępować. ale was nawet na to nie stać by mi odpisać bo brak wam szarych komurek w muzgu!

Gość fdfgffdfgfdg
ten post pokazuje się pod każdym artykułem na moto.onet.pl plagiat!