Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Nie komplementuje dziewczyn na randkach

Polecane posty

Gość one way only

Nie uważam że dziewczyna zasługuje na jakiekolwiek komplementy na pierwszej randce. Sam fakt że się z nią umówiłem znaczy że mi się podoba, to po pierwsze a po drugie nie chce przekupywać kobiet miłymi słówkami, żeby mnie bardziej lubiła. Dobrze?

Gość one way only
może dlatego chodzę tylko na pierwsze randki?

Gość one way only
Coś w tym jest że nie chcą się później umaawiać, ale to nie o komplementy chodzi

Gość one way only
Czy to prawda dziewczyny, że zrażacie się, gdy Wam się na pierwszej randce próbuje wcisnąć penisa w odbyt?

Gość mojjjj
masz podejście jak byś łaskę jej robił że się umówiłeś,zrazisz ja do siebie i poszuka sobie milszego chłopaka

Gość one way only
z gęby mi śmierdzi i boje się,ze komplementy mogłyby byc zle odebrane

one way only sluchaj to jest twoj problem ze nie komplementujesz dziewczyn...to ze nie komplementujesz to nie znaczy ze bedziesz tak dalej robil..widze ze jestes niesmialy i nic dziwnego ze pozniej dziewczyny nie chca sie z toba mawiac..gdybym umowila sie z takim chlopakiem jak ty to 15 minut i DO DOMU!!! gdybys powiedzial choc jeden komplement to jeszcze by sie umowily z toba..no i jak ktos wspomnial "i dlatego nie bedziesz mial dziewczyny nigdy" takze popieram zdanie..