Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka acha

Czesi i Słowacy w łóżku

Polecane posty

Gość Zanwca dziejów
Ja tam regularnie chodzę "na czechy" pukać tamtejsze panny w odwecie za Zaolzie i muszę powiedzieć, że taka rasowa Czeszka to w bzykaniu od Polki nie do odróżnienia ....do czasu kiedy się nie odezwie.....

Czeski spocony konduktor który posuwa w rytm turkotu pociągu i mówi mi do ucha odpojte prdel.O tak!

Gość Chyba ktoś tu coś ściemnia
Kiedyś byłam w Czechosłowacji na obozie OHP, poznałam tam takiego Czecha. W sumie nic specjalnego. Na pierwszą randkę poszliśmy nad jezioro, od wyciągnął węgierskie wino zawinięte w Mlada Franta Dnes, więc pomyślałam - inteligent. Wyróżniał się wśród długowłosych zamiłowanych w piwie i sporcie pobratymców, więc jakoś wylądowaliśmy w "alkowie", o ile alkową można nazwać wieloosobową salę w zakładach chemicznych, która na czas naszego obozu służyła za nocleg. Wszyscy poszli na apel, a my zostaliśmy we dwoje. I tu zupełnie nie mogę się zgodzić z tym , że Czesi są wyczuleni, na potrzeby kobiet. Wspominam ten seks bardzo szorstko, może nie bez winy jest tu też moja nieznajomość czeskiego. On cały czas coś tam mówił o "perdelku i perdelku" a ja zagryzałam wargi, żeby się nie śmiać, a on myślał chyba , że mi tak dobrze. W końcu wyczułam, po intonacji , że o coś pyta, a że nie znałam prawie,żadnego słowa po czesku to ja mu "ano , ano".......I nagle...Jak mnie nagle zapiął w dupsko! Myślałam, że mi oczy wyjdą! Od razu prysł czar naszej socjalistycznej przyjaźni między narodami i chciałam stamtąd wyjść, chciałam ,żeby przestał, ale on pozostawał głuchy na moje prośby. Dopóki mi się nie spuścił w dupsko nic do niego nie docierało. Nic! Dziękuję za taką czułość.

Gość oburzona talibanska kochanka
Nowy gadal o amerykhanach i Polskiej masakrze w Nangar Khel 20:45 [zgłoś do usunięcia] jESSSSO nIE MOGĘ JUŻ To nie zależy od koloru włosów narodowości i innych bzdet Tylko od podejścia Kiedy to zrozumiecie Zamiast porównywać Facetów z innymi i żalić się na Polaków. Przeczytajcie ten artykuł i podobne http://wiadomosci.wp.pl/kat,1020223,opage,4,t itle,Maz-talib-rozstrzelal-22-letnia-Afganke-na-oczach-tlumu ,wid,14742824,wiadomosc.html?ticaid=1f164 21:04 [zgłoś do usunięcia] Nowy w mieście Poważnie ?! Tylko widać jak bardzo są zdesperowani, by bronić własnego kraju. Własnej kultury obyczajów i wartości, które nie muszą się podobać, chyba że chcesz żyć w lepiance masakrowanej przez największe światowe mocarstwa, od ZSSR po USA, które zrobiły sobie poligon swoich wpływów. I jak chorągiewki, manipulują tym państwem. Bo ja nie wiem co robi tam żołnierz polski? Po za uciszoną już sprawą, ostrzelania wioski cywilów. Media coś o tym nie piszą, sensację robi za to kobieta, której nie udowodniono zamordowania dziecka. A tamten o ubitej kobiecie :o