Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nasty94oo

Natarczywa koleżanka.

Polecane posty

mam problem z koleżanką, przyczepiła się do mnie i nie odstępuje mnie na krok. Mam własne towarzystwo, w którym czuję się najlepiej :) Nic do niej nie mam, możemy pogadać w szkole, bo chodzimy do tej samej klasy, jednak ona gdy idę z koleżankami przyłącza się do nas, moim koleżankom to się nie podoba bo nie przepadają za nią. Zawsze gdy jestem na gg pisze do mnie, nawet gdy staram się z nią pokłócić na siłe aby sie nie odzywała (wiem to głupie) to ona przeprasza mnie i błaga żebym sie z nią nie kłocila;) z tego co zauważyłam nie ma za specjalnie koleżanek, jedynie chłopaka;) jak jej delikatnie powiedzieć, że nie interesuje mnie jej towarzystwo ? nie chce robić jej przykrości:)

Gość holownik88
jest samotna i szuka towarzystwa może innego znaleźć nie umie czemu jej nie lubisz?

Nie to, że nie lubię, miło się z nią gada, ale ona oczekuje, żebym cały swój wolny czas przeznaczyła jej, a ja mam też innych bardzo dobrych znajomych:) Cały czas chce jeździć na zakupy, przyłącza się do moich znajomych gdy gdzieś idziemy, oni za nią nie przepadają i przez to się kłócimy:)