Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzz bzzzz

jakie najlepsze kozaki na zime

Polecane posty

Gość bzzzz bzzzz

zaczynam zastanawiac sie nad kozakami na zime dla dzieciakow. Jakie waszym zdaniem sa najlepsze? I czy ktos uzytkowal kozaki z firmy next?Jesli tak, jakie wrazenia?

ostatnio w sklepach (3xC) pojawiły się kozaki Lasockiego dla dzieci. skórka, świetnie ocieplone i cena ok. 90zł (małe rozmiary tak chyba do 29) i 140zł rozmiary większe.

Gość bzzzz bzzzz
no własnie ogladalam je, były rezczywiscie ladne,ale u mnie na corke (rozmiar 27) byly sznurowki i rzepy. Zdziwilam sie,ze dla takich maluchow sznurowki i nie bardzo mi to pasuje,ale jak beda bez sznurowek to moze sie skusze

Gość bzzzz bzzzz
acha, w takim razie moje niedopatrzenie :) jezeli jakosc taka jak dla dorosłych to beda super, ja uwielbiam buty lasocki

Gość andzianna
Nie mam konkretnego typu. W tym roku kupiłam sobie po prostu wysokie, brązowe, klasyczne kozaczki Merg. Właśnie takie, które są wiecznie modne. Nie widzę sensu kupowania innego typu butów - te i tak co kilka sezonów wracają na topy ;-)

Gość gość
Najlepsze są takie, które są wykonanie porządnie a nie na masową skalę jak większość syfu który noszą ludzie po ulicach ja kiedyś pozwoliłam sobie na zakup takich http://www.ecelebrity.eu/74-KOZAKI-PLASKIE i nie żałuję. Po 3 latach są jak nowe i świetnie mi się w nich chodzi.