Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zas to samo

czy test w dniu miesiaczki

Polecane posty

Gość zas to samo

sluchajcie, mialam dostac okres wczoraj. Ale nie dostalam. Zrobilam test i byl jednoznacznie negatywny. Może spokojnie bym na niego czekala, gdyby nie to,ze zawsze mam straszny pms, a brzuch boli juz 10 dni przed okresem. A teraz nic, doslownie nic. Nic mnie nie boli, nie mam hustawek nastroju, nie jestem opuchnieta (a czesto bylam). Czy ktoras z was tak miala??

ja robilam test kilka dni po spodziewanej @ i wyszedl negatywnie mimo iz bylam juz w 3tc, kolejny zrobilam gdy nastepna @ sie nie pojawila (3tyg pozniej) i wyszedl pozytywnie, bylam wtedy w 6tc:) teraz jestem szczesliwa ze bede miala swojego kochanego maluszka, jestem w 17tc :)

Gość zas to samo
czyli możliwe,że tets był fałszywie ujemny...a miałas jakieś objawy? No i oczywiście gratulacje :)

Gość tez przyszla
Mnie test wyszedł dopiero 3 dni po terminie, ten z dnia kiedy miał być okres był ujemny. powtórz sobie test albo zrób betę.

zacznijmy od tego ze moj Skarb to wpadka, ale baaaardzo sie ciesze :) i z tego powodu "olalam" objawy ciazy... moj chlopak powiedzial ze piersi mi urosly (ucieszylam sie) no i bolaly STRASZNIE! (myslalam ze na mieiaczke bo powinnam dostac) po za tym powiedzial ze brzuch mi sie zaakraglil (sie wkurzylam bo sie odchudzlam) i bylo mi nie dobrze i mialam mdlosci (myslalam ze mam grype zoladkowa bo w pracy panowala) i mialam apety jakos wiekszy (myslalm ze przez odchudzanie jestem glodna) brzuch mnie bolal jak na miesiaczke strasznie i mialam wahania nastroju (myslalam ze to SNP) a tu NIESPODZIANKA :) ❤️. Wszystko wyglada na to ze test byl falszywie ujemny.... jak widac nie wszystkie testy pokazuja prawde, kupilam taki "super czuly" a nie pokazal odrazu ze jestem w ciazy wiec test to w cale nic pewnego w dniu pierwszej spodziewanej @...

Gość zas to samo
wow, to miałas cały zestaw objawów :) u mnie też raczej byłaby to ciąza nieplanowana, ale nie słyszałam jeszcze,że objawem ciązy może być brak objawów miesiączki :) beta byłaby najlepsza,ale to dopiero w pon... czyli,że mogę sobie zrobić kolejny test np w niedziele jesli nie dostane okresu...