Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fazi the mis

To by było coś niesamowitego

Polecane posty

Gość fazi the mis

Gdybym spotkał kogoś kto by mnie zaakceptował i pozwolił obdarzyć się miłością :) Szkoda, że w często zostają z tego tylko marzenia...

Gość Piggy the muppet
:(

Gość fazi the mis
Czemu w piątek zawsze mnie nachodzą takie myśli? :D

Gość kucyki pony
więcej ludzi na mieście, człowiek tak przechodzi widząc te wszystkie pary,..... normalka :)

Gość fazi the mis
Ano właśnie. Widzi się szczęście innych to też samemu by się chciało. Nie ma problemu. Ot jestem samotny chłopakiem który po powrocie z pracy został zaatakowany przez takie myśli. :D

Gość jtrsju
a dlaczego Ci sie nie udaje? wiesz co, kobiety lubia pewnych siebie facetow, nie mozesz byc jeczaca kluseczka i plakac, ze sie nie udaje, tylko probowac, rozmawiac. ile masz lat?

Gość fazi the mis
Ot. Nie mogę nikogo spotkać. Wiesz nie wydaje mi się bym miał jakieś problemy z pewnością siebie. Niedawno kolega "sprzedał mi" swoją kuzynkę. Pogadaliśmy, wymieniliśmy się kontaktem. Ale to nie to. Ona nie chce i ja w sumie też nie. Choć podoba mi się fizycznie to jednak nie. Dwie bajki.

Gość jtrsju
ale spotkaliscie sie raz, drugi? wiesz, ja to jest, czasmi ktos zporzatku nie odpowiada, apozniej okazuje sie byc spoko, ale to trzeba wieskzej ilosci randek, dlatego dobrze jest poznac kogos w niezalenzym srodowisku, gdzie sie widujecie, poznajecie, ale niekoniecznie randkujecie. mozna wiedziec ile masz lat i kogo szukasz?

Gość jtrsju
a, juz widze masz jeszcze nby czas, by kogos spotkac, ale dzialaj, bo czas szybko leci, nie?

Gość fazi the mis
Będzie jakoś niedługo u matki kolegi. On nie jest z mojego miasta. I tak mam mieszane uczucia. Prawdę mówiąc to jestem nawet bardziej niż pewny, że ja się muszę na poważnie zając muzyką. To jest dla mnie najważniejsze. :D

Gość fazi the mis
http://www.youtube.com/watch?v=4J7X1bd8XYY&list=FLY96nZK3zKeg-UkQJ_CXITw&index=20&feature=plcp Na studiach dorabiałem sobie jako DJ. Boże jaki ja byłem wtedy szczęśliwy. Muszę chyba do tego wrócić. Brakuję mi tego bardzo, bardzo. Ludzi było też więcej w moim życiu przez, co nie czułem się samotny. Takie mam wrażenie, że to jest to co muszę robić.

Gość jtrsju
moze za duzo rozmyslasz?fajnie bybylo, gdybyscie po prostu spedzali razem czas. a miales juz kogos? moze chcesz, a jednoczesnie boisz sie? czy na tym polu wszystko ok?:)

Gość jtrsju
no to zajmij sie tym, skoro juz kiedys zaczales i wiesz, ze Ci to pasuje. mozesz normalnie pracowac i dzialac w branzy rozrywkowej np:D

Nie szkodzi spróbować :) Na pierwszym spotkaniu ludzie często nie są sobą mimo wszystko. A czasem po prostu trzeba czasu, żeby kogoś obdarzyć większą sympatią.

Gość jtrsju
to prawda, a czasami ten, kto nam od razu przypadnie do gustu, okazuje sie debilem, wiec z tym bywa roznie.

Gość jtrsju
juz bym Cie zarywala, ale ja jestem bardziej za sportem,a muzyke lubie, ale nie house:P

Gość fazi the mis
A wracając do wątku kobiet. W pracy nie poznałem. W klubach pracowałem. Na studiach się uczyłem choć wtedy miałem dziewczynę. Teraz w pracy nie ma nikogo interesującego. Ok są. Mężatki albo po prostu zajęte. Mam jakoś pecha do miłości i związków. Stąd taki temat. :D

Gość fazi the mis
W taki razie będę czekał. Tylko czy wytrzymam? Potrzeby są :P Różne żeby nie było..

Gość wydajesz sie
wydajesz sie byc fajnym facetem, normalny, wbardzo pozytywnymtego slowa znaczeniu. znajdziesz, ja Ci to mowie.

Gość fazi the mis
Hehe. Obyś miał/a rację. Dziś siędowiedziałem, że jedna która mi się podoba jest zajęta. Brakuje mi związku. Ciepła drugiego człowieka. Ale jeśli nawet nic się nie uda to i tak dam sobie radę. :) Miłego.