Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurrr

Kocham zajętego

Polecane posty

no ja tego nie zrobiłam i wątpię, by się zgodził, bo wiem, jak podchodzi do sprawy wierności. ale tak hipotetycznie to bym w ten sposób mogła rozwalić ten związek

Gość etetertet
niestety wyglad nie ma tu nic do rzeczy. Tzn. ma, widzialam wielu naprawde pozadanych facetow z kobietami...takimi sobie ze delikatnie powiem. Ale albo oni maja po prostu taki gust i dla nich jego dziewczyna jest idealem pod tym wzgledem, albo cos innego ich tak bardzo urzeklo, ze zakochali sie do szalenstwa. W kazdym razie w obu wypadkach Twoje szanse sa raczej marne. Aha i jeszcze jedno, jak dla mnie to co czwarta kobieta w wieku 15-35 lat na ulicy jest dosc atrakcyjna, wiec dobry wyglad nie juz czyms, czym mozna specialnie blyszczec bo to spowszednialo. Takze pracuj raczej nad osobowoscia bo zdaje sie ze z tym u Ciebie krucho.

Gość wielke PHI!
Wstydzę się tych moich zagrań. Dla niego i tak to było za dużo. Ale wiedziałam, że tego rozwalić nie mogę. Chcesz żeby Cię znienawidził

Gość wielke PHI!
Znaczy czytałam kiedyś w jakimś pisemku takim historii o pannie która też była zakochana w takim jakimś gostku. I on też był od dłuższego czasu zajęty. i postanowiła się bawić w chore jazdy, ploty że ta panna go zdradza. Nawymyślała nagadała i wszystko się rozeszło po szkole. Jednak, że kłamstwo ma krótkie nogi sprawa się rypła i wydało się że to są tylko podłe oszczerstwa. Cala nienawiść skupiła się na autorce. A że para miała się rozstać a chłopak rozważał związanie się z nią to była inna kwestia. Ale z intrygantka to nie chciał mieć w ogóle nic do czynienia.

w sumie mogłabym jakieś ploty rozsiać, tylko że oni nie mają wspólnych znajomych za bardzo, więc nie miałabym skąd wiedzieć, że ona coś tam robi

Gość wielke PHI!
Czy do Ciebie nie dotarł mój przekaz?! Jakbym gadała do ściany, Intrygi i kłamstwa jedyne co mogą zrobić - to sprawić że będzie Tobą gardził.

Gość wielke PHI!
Żebyś się nie zdziwiła.

Gość azor_lynch
SKOŃCZ!

Gość takasobiejestembabka
Po prostu czujesz sie gorsza, stad to wszystko :) gorsza niz ONA, ktora najwyrazniej Cie przerasta pod wieloma wzgledami ;)

znalazłam ich wspólne zdjęcie na facebooku zastanawiam się czy go nie opublikować, wtedy byście zobaczyli o co mi chodzi

Gość EWELINDA28
ło boze! laska wez wrzuc na luz. On widocznie kocha tego swojego karla i to wszystko na temat. Daj sobie spokoj, jeszcze znajdziesz faceta, nie badz glupia suka i nie rozbijaj mu związku. To ze jestes wysoka a ona niska o niczym nie swiadczy, tzn. nie potwierdza to twoich przekonan o swej atrakcyjnosci i wyzszosci. Niektórzy mężczyźni wolą niskie kobietki, takie kieszonkowe wensus. pogódź się z tym.