Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PÓŁ RADOŚCI

zdałam egzamin zawodowy :D

Polecane posty

Gość PÓŁ RADOŚCI

88%, zaskoczyło mnie to pozytywnie ale jestem technikiem na bezrobociu :D

Gość jaki egzamin zdałeś
?:)ps gratuluje

Gość PÓŁ RADOŚCI
jestem technikiem hotelarstwa ;p

Gość wrrrmmmm:)
Ja też 88% :)

Gość PÓŁ RADOŚCI
dziękuję za gratulacje :) czy u Was żeby zdać też trzeba było mieć 75%? ucieszyłam się ale zbytnio perspektyw w tym kierunku nie widzę...

Ja technik elektroradiolog :D

Gość PÓŁ RADOŚCI
o, no proszę :) a jak Ty się czujesz w tym zawodzie? masz jakieś perspektywy? Mi zdanie matury przeszło koło nosa, nie ucieszyłam się bo niby z czego a inni zapijali tydzień :D zaś dziś miałam satysfakcje i trochę radości chociaż perspektywy mam zerowe :D

Gość PÓŁ RADOŚCI
wrrrmmmm:) - opowiedz coś, bo nazwa zawodu ciekawie brzmi

Możesz dalej kształcić się w tym kierunku i szukać pracy w branży hotelarskiej. Hotele są i będą jeszcze baaaardzo długo, tylko trzeba się zakręcić. No ja teraz idę na studia dzienne ale nie w tym kierunku, wybrałam kierunek humanistyczny. Planowałam również turystykę i hotelarstwo, ale u mnie w mieście są tylko płatne, nie ma tego kierunku na uczelniach państwowych. Bardzo miło wspominam te 4 lata, praktyki, itp. To teraz musisz oblać:)

Gość PÓŁ RADOŚCI
Moim zdaniem to wszystko i tak sprawiedliwie nie jest oceniane...bo to ocenia setka nauczycieli, kazdy ma inny charakter. Wiadomo jest klucz i musza sie do niego dostosowac ale jeden przymknie oko na cos a drugi bedzie kosił za wszystko, taka prawda. Gdyby kazda prace sprawdzala jedna i ta sama osoba to ok wiec myslę....

Praca przy RTG :) opisywanie zdjęć, perspektywa zatrudnienia- marna :o

Gość PÓŁ RADOŚCI
a interesuje Cie to chociaż?

Gość nie cieszyłabym się tak :p
Ja jestem technikiem hotelarstwa od 5 lat i nie pracuję w zawodzie bo po tym pracy nie ma. No chyba ze jeszcze skończysz turystykę to może trafisz na jakąś recepcje 🖐️

Moje koleżanki już pracują. Jedna na praktyce absolwenckiej, druga na cały etat na recepcji, jeszcze inna w agroturystyce i biurze podrózy. Jedna zaczyna kurs na pilota wycieczek, chce być stewardessą.

Gość szkołaspoko
no to gratulacje!!! ja teraz zapisałam się do TEBu na higienistkę stomatologiczną :) trochę mnie skusił tablet za darmo ale też wydaje mi się, że to akurat jest zawód, po którym będzie praca tym bardziej, że teraz wyszło to nowe rozporządzenie odnośnie dentystów :) a po hotelarstwie jak się człowiek dobrze zakręci to może być np. rezydentem