Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes13231

Brzuch w 11 tygodniu

Polecane posty

Bejbuseq moglaby dodac jakas fotke. Jeszcze nie widzialysmy jej brzuszka. Chyba ze nie chce, to rozumiemy oczywiscie :).

jak mam wybór to nie chcę tu wrzucać zdjęcia... bo w końcu to kafeteria i pełno trolli...

mama, nic złego w tym nie ma, to racja, ale znam się trochę na tym i powiem Ci, że raz wrzucony do internetu tekst, dokument, film, zdjęcie... krąży w nim już na zawsze (dopóki ktoś nie wysadzi największych serwerów na świecie) :D zatem nie wiem czy chcę, aby ktoś wykorzystywał moje zdjęcie bez mojej wiedzy i pozwolenia do swoich prywatnych celów... Cini, czuję się dobrze... troszeczkę łez wylałam, bo z mężem się popsztykałam, ale przeprosił, pojechał na zakupy, kupił mi gumową piłkę do skakania (ćwiczenia) i zasuwa w kuchni robiąc pyszny obiad :D A jak u was?

kurcze ale Ci fajnie.... ja to placze codziennie przez kogo to chyba same wiecie....przykro zostac sama z brzuchem ale takie juz jest zycie, nie jazdemu sie uklada... eh..... :(

u każdego bywa ciężko, ale sytuacja potrafi zmienić się diametralnie z dnia na dzień... uszy do góry!

Ja tez sie ostatnio poklocilam z M., ale skonczylo sie smiesznie. Bylismy w centrum miasta, wkurzylam sie i powiedzialam, ze wychodze z samochodu. Trzasnelam drzwiami i chodzilam po miescie z piec min, po czym uswiadomilam sobie, ze ani on ani ja nie mamy telefonu. Glupia musialam zawalac do domu na nogach :/. On jezdzil po calym miescie, ale mnie nie znalazl. :(( ma sie za swoje jak soe kloci :p

Melduje sie juz z obraczka na rece i nowym nazwiskiem :D. Fajne uczucie. Oby bylo tak dobrze juz zawsze! A Wy jak zyjecie? :)

no wlasnie GRATULCJE!! a u mnie w zwiazku sie polepszylo ale czas pokarze jak to bedzie..... ja bylam na USG polowkowym 4D i moj synek jest zdrowy - tzn lekarz nie zauwazyl niczego niepokojacego :) widzialam jak moj synek ziewal :) ma 18cm i 438g i 10000000% SYN!!

Dziekuje! Super, ze u Ciebie tez wszystko wychodzi na prosta i ze z Maly sie chowa :D. Kawal chlopa z niego juz jest.

no kolezanki synek w tym samym czasie co ja teraz (23tc) mial 32cm i 670g, a mojej kuzynki synek tez w 22tc wazyl 600g, wiec moj to nie taki byk :P ale rosnie kopie i rozwija sie prawidlowo wiec wszystko jest wporzadku :) a co u Ciebie świeżo upieczona mężatko ??

Pewnie już tu nie zaglądacie... A może już urodziłyście? Ja już mam dość wyczekiwania. W niedzielę mam planowany termin. Chcę urodzić jak najszybciej. Panicznie się boję, ale próbuję się jakoś uspokajać.