Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erninio z Jelong

Drogie Panie możecie ocenić moją figurę?

Polecane posty

Gość eh ci faceeeeeeeeeeeeeeeeeci_
"Na razie obrażasz kobiety, bo rozsiewasz stereotyp, że kobiety to idiotki." niezla bzdure wymysliles. Nic takiego nie robie. Troche prawdy i takie nerwy? Ide, szkoda czasu. Papa dziadku :D

Gość Erninio z Jelong
***Plastyczka Bożenka*** Nie obrażaj mnie bo ja mam swoją godność i nie jestem zdesperowana na tyle aby Twoja stopka mówi wszystko o twojej godności, zarozumiałości i przeciętności :D🖐️ pewnie nawet nie rozumiesz o czym teraz do ciebie mówię i wydaje ci się, że jesteś wyjatkowa? :D Wklej foto, zobaczymy. Proste 🖐️

Przy silniku to co spodenki umiałeś zmienić na inne i ty umiesz napisać, że to ubranie robocze weź nie rób z siebie większego pajaca niż jesteś. Skoro miałeś czas na zmianę spodni, które były modne 15 lat wstecz to zmień i koszulkę. Nie ośmieszaj się!!!

Gość siedem morz
"i nie jestem zdesperowana na tyle aby zamieszczać fotki na forum publicznym" to na ile w takim razie jestes zdesperowana?

Gość bidet
wyglądasz jak kupa.

Gość siedem morz
plastyczkaswiadomie mnie ignorujesz? czy zdajesz sobie sprawe z bledu ortogr w stopce?

Gość Erninio z Jelong
***Plastyczka Bożenka*** Nie obrażaj mnie bo ja mam swoją godność i nie jestem zdesperowana na tyle aby zamieszczać fotki na forum publicznym. Do tego fotki jakie ty zaprezentowałeś. Na dzień dobry widać, że wykształcenie idzie z wyglądem i sposobem bycia. Co do wykształcenia, to jestem magistrem inżynierem i zarabiam parę tys. miesięcznie. Tak więc twoje posty świadczą o twoim braku inteligencji, skoro oceniasz charakter, wykształcenie i pochodzenie człowieka, po fragmencie sylwetki w ubraniu roboczym. Mogę ci tylko współczuć.

Gość Erninio z Jelong
***Plastyczka Bożenka*** Przy silniku to co spodenki umiałeś zmienić na inne Spodenki sobie mogłem zmienić przed chwilą, skoro na tamte narzekałyście. Czystych koszulek do foto nie będę wyciągał.

Gość Erninio z Jelong
siedem morz "i nie jestem zdesperowana na tyle aby zamieszczać fotki na forum publicznym" to na ile w takim razie jestes zdesperowana? Jest taka piękna i wyjątkowa, że szuka okularnika na Kafeterii. A przecież w realu świetni i gustowni faceci się o nią zabijają :D🖐️

siedem morz, nie pouczaj bożenki bo ona jedyna na tym forum jest mondra i wykształcona

Gość Erninio z Jelong
magłosia19283 To co zamieściłeś przypomina mi "Świat według Kiepskich". Bożenka ci napisała prawdę Lubię Kiepskich :) Kafeteria mi przypomina zakład dla opóźnionych w rozwoju. każdej z osobna muszę powtarzać, że nie ubranie miało być w tym topiku oceniane 🖐️ Pozdrawiam panie nauczycielki muszące się codziennie mordować z takimi opóźnionymi dziećmi w szkołach specjalnych ;)🖐️

Gość eMbrion szatana
jesu erninio... Weź wciśnij się w jakiś garniak oprzyj się o kawałek jakiejś fury, nasmaruj wystające części ciała brązową pastą do butów, pierdolnij jakąś bransolete z odpusta i strzel fote w okularach antiUV. Zamieśćją tutaj i gwarantuje Ci, że od razu otrzymasz propozycje matrymonialne:)

Gość Erniniio z Jelong
To co dziewczynki? Ja się pokazałem. A teraz wszystkie 40 latki wstawiają foty swoich figur. Panowie czekają. Będzie zabawa :D

Gość Erniniio z Jelong
eMbrion szatana jesu erninio... Weź wciśnij się w jakiś garniak oprzyj się o kawałek jakiejś fury, nasmaruj wystające części ciała brązową pastą do butów, pie**olnij jakąś bransolete z odpusta i strzel fote w okularach antiUV. Zamieśćją tutaj i gwarantuje Ci, że od razu otrzymasz propozycje matrymonialne - No wiem, ale to zajmuje czas. I musiałbym odejść od Kafeterii do samochodu, a to grozi pomieszaniem zmysłów :D

Nie gorączkuj się tak! Skoro masz dziewczynę czy tam żonę to co robisz na forum? Trochę to dziwne, co chcesz nam udowodnić??? Nie podoba mi się! brak w tobie nie tylko dobrego gustu bo fotki też odzwierciedlają duszę człowieka, co normalnej kultury w szczególności do kobiet.

Gość Erniniio z Jelong
Tak, tak Magda :D A teraz Panie wybaczą, ale idę obejrzeć film. Przy chipsach. I zobaczę, czy zostało jeszcze jakieś piwo, po ciężkim dniu pracy na budowie :) Dobranoc 🖐️

Gość siedem morz
plastyczka powinnobyc "ukluje", nie ukuje zapytalam czy wiesz, ze masz blad bo pomyslalam, ze to moze jaki celowy zabieg poetycki :D

Gość jakis czarny mam
ale poczucia humoru i dystansy do wszystkiego,niejedna osoba moze Tobie autorze zazdroscic:)

Gość dfdffsf
Bożenka już podwinęła ogon pod siebie, jak się ktoś spytał czemu nie ma tłumu adoratorów.

Gość Erniniio z Jelong
Zapomniałem dodać, że wrzucę komedię romantyczną, coby się uduchowić i podwyższyć swoją warość w oczach Bożenki ;)

Gość fiku miku aj
plastyczka nie odpowiada, bo nadal sprawdza gdzie zrobila blad haha

Gość abstrahujac od wszystkiego
co nie wiaze sie z Twoja sylwetka (a wiec sila rzeczy skupiajac się wylacznie na niej) musze powiedziec, ze na zaprezentowanym zdjeciu nie widac nic ponad to, iz nie jestes na pierwszy rzut oka: otyly, wychydzony ani pieknie wyrzezbiony ot wygladaz jak przecietny facet kolo 40. Nie zachwycasz. nie straszysz rowieniczkom mozesz sie podobac, młodszym musisz zaoferowc wiele ponad czysta powierzchownosc (kasa, wladza, intelekt...). PS Na tej fotografii (wykonanej z perspektywy tzw zabiej ktora wydluza figure oraz w workowatych, niemodnych ciuchach) po prawdzie widac niwiele

Gość Adolf Gibler
fiku miku aj plastyczka nie odpowiada, bo nadal sprawdza gdzie zrobila blad haha Z tym musiałaby się cofnąć do momentu urodzenia

Gość ASSSSSSA
A czy ktoś może tu powklejać modne ubrania?

"Erninio z Jelong Lubię Kiepskich Kafeteria mi przypomina zakład dla opóźnionych w rozwoju." I pytasz o opinię ludzi, których uważasz za opóźnionych?

Gość fiku miku aj
Adolf! hahahale to juz chyba nie jej blad :) tylko jej rodzicow loool

Gość Adolf Gibler
Lomu - Opinie wszystkich wyborców są ważne. Oni też żyją w naszym społeczeństwie i chodzą po ulicach. Na szczęście rzadko, tylko kiedy wyłączą im Kafeterię :P

Oj widać, że moje słowa cię zabolały skoro tak nachalnie wspominasz moje imię. Niestety nic mądrego jaki dowcipnego nie powiedziałeś. W żaden sposób mnie nie uraziłeś bo nie masz czym. Wypowiedziałam się na temat twoich fotek jak sam prosiłeś. Nie moja wina, że nie uznajesz krytyki. Jeśli posiadasz kobietę to ona powinna oceniać twoją postawę, a nie osoby z forum gdzie ty drogi autorze masz już 40 lat. Chyba w tym wieku jest się z miłości z kimś, a nie dla sylwetki?