Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona mało szalona...

Posłuchajcie jakich mam sąsiadów. On pracuje jak wół, a ona siedzi w domu...

Polecane posty

Gość Ona mało szalona...

I dzieci to zadne wytłumaczenie bo niemowlakami nie są , jedno 5 lat drugie 7 a jej facet wygląda jak strzęp człowieka, chudnie w oczach, same kości, zapadniete policzki, nogi jak u własnego syna dwa patyczki, ciuchy na nim wiszą , rano widze jak o 6.30 jedzie do pracy (pracuje na budowach -elektryk i budowlaniec), wraca po 19 a ona? pewnie śpi do poludnia , moja mama widuje ją kolo poludnia w sklepie, roztyła sie jak świnia ,dupa jak szafa dla mnie to jest załosne wykonczy tego faceta

Gość halux
też bym tak chciała ...

Gość ddddddddddddds
to znajdz jakiegos łosia, Wy to potraficie doskonale

Gość halux
no jak widać n ie potrafimy , bo niestety muszę pracować ... A i mężczyzn zaradnych dziś jka n a lekarstwo . Pójdzie taki do pracy za 15oo zł i strasznie " pracuje "

Gość ja tam nie wiem...
dla ciebie to jest żałosne, ale na świecie tak to przeważnie wygląda. Mąz pracuje , zarabia na rodzinę a kobieta prowadzi dom i zajmuje sie wychowaniem dzieci. Moze pracować jeśli chce ale nikt tego od niej nie wymaga.

Gość kafeteria to dd
Ciekawe na jakim świecie ? Chyba w trzecim świecie

Gość jdpcfjk
ale z drugiej strony on ma swój rozum i jeśli taki uklad by mu nie odpowiadał to by sie na to nie zgodził. Wydaje mi sie ze dla niego to lepiej ze całe dnie siedzi w pracy przynajmniej niue musi patrzeć na swoja grubą żone tylko z kolegami sie pewnie nieźle nabijają z niej

Gość kafeteria to dd
globalizacja, cały ruch feministyczny, zachodni styl zycia jest zbyt silny i w krajach w ktorych żona siedzi w domu, nic nie robi tylko rodzi bachory szybko zmienią sie podzialy rol. To jak śniezna kula, nie da sie juz jej zatrzymać czy to sie komus podoba czy nie. Kobieta z historii autorki to przykład typowego lenia i nieroba, ja niewyobrazam sobie siedziec cale zycie w domu i pozwolić by moj mezczyzna zapieprzał jak osioł na żarcie i kosmetyki. Mam nadzieje ze chłopina kiedys zmądrzeje zanim bedzie za pozno. 🖐️

Gość co cie to obchodzi
Nie ma to jak "wściubianie" nosa w nie swoje sprawy.

Gość pewnie sam nie je
żeby gruba żonka mogła sie nawpierdalać, dlatego taki chudy

Gość laura8765
dzieci maja wakacje to je sama zostawi ? takie duze to nie sa zeby mozna bylo ja zostawic. mezczyzni od zawsze pracowali a kobiety wychowywaly dzieci. jka za chudy to niech je wiecej.

Gość Aufffffffff
Ja znam taką rodzine , kiedys tu pisałam na kafe o tym ale temat przepadł, Wy wolicie tematy o ruchaniu i gównie. Żona lat okolo 50-55 NIGDY w zyciu nie pracowala, wyszla za mąz w wieku 19 lat. Jedyne co robi to spacery po sklepach, chodzenie do fryzjera co tydzien, do salonu spa na naszym osiedlu Mąz pracuje od świtu do nocy, jezdzi po roznych miastach i łapie sie kazdej roboty, mial firme ale padła mają dwóch synów , jeden 28 lat zdał mature i od skonczenia lo siedzi w domu, nie ma ZADNYCH kolegow, nie wychodzi w ogole z domu, chodzi tylko z matką w niedziele do kosciola POD RĘKE ,raz byl na spacerze na miescie to go 13letni dresiarze zaczepiali ( tak jego mamusia sie zalila mojej w kosciolku) drugi syn uciekl od nich, studiuje prawo, w domu rodzinnym nie był od 3 lat, matka na niego bluzga ze zaluje ze go urodzila, ze to wyrodny syn, satanista etc :O no porazka facet ciota sie nie odezwie bo sie boi, ona rządzi jak dyktator, on zawsze spokojny grzeczny odpowie dzien dobry, pomoze sasiadom, po prostu skarb a ona go wykorzystuje jak debila tyle lat za cycki i na latarnie !!

A co cię to obchodzi ? Pewnie sama chciałabyś sobie posiedzieć na dupie w domku, ale musisz zapieprzać dzięki niezaradności swojego chłopa :p

Gość ju67
ja tam juz 8 lat siedze i mi dobrze jest.. dzieci dopilnowanr ogarnieta chata.. kiedys tam pojde gdzies, ale za 1200 to mi sie nie chce bo to nic nie zmieni a w imie idea pracowac? hmm nie ja wole piec ciasta

Gość e hehheheh heh
Ja tez nie pracuje bo po co ? Za najnizszą krajową mam tyrać? To facet jest od zarabiania kasy, jak nie chce lozyć na rodzine to niech sie nie zenią.

Gość nbvczsdfghk,.;'
laura8765- tak się akurat składa, że przedszkola są czynne w wakacje. A już wrzesień prawie i myślisz, że taka pójdzie do pracy??? nie sądzę. Ale jak ktoś już pisał albo im taka sytuacja pasuje...albo za kilka lat ten mąż i tak ją zostawi....bo ile można...i wtedy zostanie z niczym, bez doświadczenia zawodowego i w ogóle... Więc czy to taki miód to sami oceńcie...

Dobrze że nie jest odwrotnie,on w domu tyje jak świnia przed tv a ona zapierdala ,ale ogólnie szkoda człowieka:-(

Gość ja tam nie wiem...
o widzicie jak nalezy faceta motywować. Uczcie się od innych to też bedziecie spać do południa

Gość ncsdkcnlks
ja też nie pracuje bo nie ma gdzie, a i za półdarmo też nie chce tyrać

Gość KONTRABANDA
Zawsze mnie ciekawi co kieruje kobietami , k tore są tak przeciwne innym kobietom ,szczególnie rtym niepracującym zawodowo ? : ) To chyba zazdrość , bo innego wytłumaczenia nie widzę .

Gość wiewie123
Ona jeszcze pewnie cały czas zmęczona

Gość nbvczsdfghk,.;'
Piszecie, że za 1200-1500 nie opłaca się pracować...z tym, że jeśli taka kwota nie robi różnicy w domowym budżecie to można całą tą kasę odkładać i w skali roku już jest fajna sumka....i można na coś ekstra ją przeznaczyć, tak dodatkowo...jakieś dodatkowe wakacje lub inne dobra... Ale każdy wybiera co jest dla niego lepsze i nic nam do tego :D

a może facetowi pasuje, że babka siedzi w domu i wychowuje dzieci, robi dobre obiadki, sprząta itp. gdyby mu przeszkadzało, że siedzi w domu i że przytyła, to chyba by się rozwiódł, nieprawdaż? i wątpię, żeby babka spała do południa, na pewno rozwozi rano dzieciaki do szkoły i przedszkola, a wcześniej robi im śniadanie, czyli pewnie od 6 jest na nogach.

KONTRABANDA Oczywiście, że zazdrość i ukryte kompleksy. Ależ to typowo polskie - dowalić każdemu kto ma lżej w życiu!

Gość to co to ma być...
może jest chora, może ma rentę, może nie może zależć pracy. Co ci do tego autorko?

Gość KONTRABANDA
z pewnością śpi do p południa mając w domu 5 i 7 latka :) takak głupotę może napisać tylko ktoś kto nawet psa nie ma :)