Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndriAlone

Nigdy nie znajde kobiety , bo mam za wysokie wymagania

Polecane posty

Gość AndriAlone

Musi być piękna , inteligenta , minimum iq 120 . Musi być wykształcona , nie może pracować w jakiejs biedronce .Musi umieć sobie poradzić na ziemi . I nie może mieć przeszłości po wypadkowej .Musi umiec pokazac sie na bankiecie , i wyjechać ze mną na melanż ostateczny po melinach . I co najwazniejsze musi miec co wspominac ze swojego zycia . Ale nie historie jak popiła sobie ze znajomymi albo wyjechala na wycieczke do egiptu . Ja zrobilem tyle rzeczy moge siedziec i godzinami opowiadac o swoim zyciu . Jest ekscytujące . Ale niestety samotne . http://www.youtube.com/watch?v=LwjaBGCizj8 no i pioseneczka :)

Gość ?...?
wszystko pasuje, ale jak zbadasz jej IQ?

Gość AndriAlone
hmmm to widac chyba po 10 minutach rozmowy ? jesli ktos inteligetny to widac odrazu . i Jeszcze istnieje osoby mega inteligetne i one moga na pierwszy rzut oka sprawiac wrażenie calkiem innych niz sa naprawde

Gość bierz dode!!!!
Doda też ma wysokie iQ

Gość AndriAlone
jeśli miałbym wierzyć media to bym zima chodził w sandałach

Gość zaczarowany olowek10000
przynajmniej jestes szczery

Gość Ja też jestem smieszna
nie ma nic gorszego od faceta opowiadajacego tylko o sobie, zwykle po kilku spotkaniach znudzona, milknę na zawsze

Gość simaaa
inteligencja jest jak rzeka..im wieksza tym mnie halasu robi.. andriu.

Na niektórych większe wrażenie zrobi wolontariat niż nurkowanie jaskiniowe. Ale życzę Ci byś trafił na dokładnie taką osobę jak Ty:)

Gość AndriAlone
to zalezy znam tyle osob ktore pierwsze wrażenie robiły całkiem inne niz sa naprawde . Ale nie mowie o czyms takim , jak ostatnio spotkałem dziewczynę , brzydka jak piec weglowo koksowy no dobra może nie az taka ale zaczela sie chwalic ze jest modelka bo jej koles ma lustrzanke i zrobil jej pare zdjec . I oczywiscie trzymajac faje w mordzie a w drugiej rece dziecko (nie swoje jakies 4 letnie ) pyta sie jego czy mu papierosy nie przeszkadzaja a na koniec ze musi sie przyzwyczaic . Przeciez to odrazu widac ze w glowie zamiast mozgu siedzi kartofel tez nie dawno poznałem pania psychlog zaczęła mi zadawac jakies pojebane pytania i robic jakis mój portret psychologiczny to mi sie rzygać zachciało Rozumiem ktos moze nie byc interesujacy , ale ostatnio poznaje same odrzucające mnie osoby

Gość simaaa
mysle ze twoj topik jak i wiele temu podobnych to nic wiecej jak szukanie grafiku na zycie i zwiazek.(nie sposobu pomyslu) niemozliwe to i zadne iq w tym nie pomoze.:)