Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel...

eh...

Polecane posty

hm, pamiętam, że widziałam raz komedię na podstawie "Draculi" Brama Stokera... Świetna książka zresztą. Nie pamiętam, jak ten człowiek miał na imię, co go w celi trzymali? W filmie go chcieli leczyć lewatywą :D http://cleverbot.com/

Gość ????
momenty były?

ta była świetna, a tak ogólnie to ja mam duże braki jeśli chodzi o filmy, kiedyś to nadrobię

pooglądam jak nadarzy się sposobnośc, ale książka nie była wcale zła, nie rób takiej miny na nią :(

chyba nieczęsto się tak zdarza, że film jest lepszy od książki pamiętam jak z kuzynką oglądałam takie krótkie ekranizacje opowiadań Lovecrafta, klimatyczne były nawet. Najlbardziej zapamiętałam jedno o szczurach z ludzkimi twarzami. Kiedyś to były lepsze horrory, powieści grozy raczej...

znaczy filmy na pewno. A na powieściach z gatunku horror, tych, które teraz wydają, się kompletnie nie znam. Inne rzecza czytać wolę

też czytałam, ale wieki temu, o takiej dziewczynie, co podróżuje...śladami ojca? i szuka wąpierza. Wiem, że nie skończyłam tego, bo na wakacjach od kogoś pożyczyłam i nie zdążyłam ja mam tak, że z czasem zapominam szczegółów tego, co obejrzałam czy przeczytałam, denerwujące bardzo.