Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka1990xyz

Nienawidzę mojego wzrostu!!!!

Polecane posty

Gość Natalka1990xyz

Mam 1.74 cm wzrostu i go nienawidzę!!!Chciałabym nosić szpilki ale w nich mieć już mój wzrost a nie +jeszcze 10 cm:(.Mam mega doła :(.Co mi z długich nóg jak krótsza noga o wiele bardziej sexy prezentuje się w obcasie.Marzę,żeby sobie skrócić nogi :(((....Chcę mieć 1.66... ;(

Gość prawictwo pospolite1
przynajmnie można ci robić patelnie na stojąco

Gość Hayasaka
z takim wzrostem nie musisz nosić szpilek, a dzięki temu i kręgosłup będziesz miała zdrowszy ;)

Gość nie jestem pierwsza lepsza ann
i tak masz długie nogi więc nie musisz wydłużać ich szpilkami, a poza tym takie buty są niewygodne.

Gość Natalka1990xyz
Ale o to chodzi,że uwielbiam szpliki 10-12 cm ale jestem w nich za wysoka i wstydzę się wyjść na ulicę.Uwielbiam elegancki wygląd a do tego pasuje szpilka :(

Zabij się od razu. Jak jesteś proporcjonalnie zbudowana to nie masz co płakać, możesz przeciez nosić szpilki nie na koturnie, delikatniej wyglądają i są trochę niższe.

Jak można się wstydzić wyjścia na ulicę, bo "jest się zbyt wysokim"? Głupszego powodu nie spotkałem.

Gość nie jestem pierwsza lepsza ann
to w takim razie ludzie którzy mają 1,50 wzrostu też nie mogą wychodzić na ulice bo sa za mali;/ stwarzasz problemy jak 13-latka;/ jak chcesz to zakładaj te szpilki i miej wszystkich w dupie, tak jak i oni mają Ciebie i Twój wzrost

Gość Natalka1990xyz
Ale w tym sęk,że nie chcę być wyższa bo i tak jestem za wysoka jak na dziewczynę(tak powiedziała moja dobra koleżanka:() a od zawsze chciałabym chodzić na obcasach .Nawet mama nie chciała mi kupić obcasów bo : "jaka Ty będziesz wielka!TO nie buty dla Ciebie!!"... :(

Bo twoja koleżanka ma kompleks niższości. Mogło by więcej dziewczyn mieć wzrost 1,70-1,75 m, byłoby miło jak dla mnie.

Gość Natalka1990xyz
Ona ma 1.68 więc nie jest niska...Marzę o wzroście 1.66,żeby kiedy chcę ubierać szpilki :(...Ehh....

Gość meolody56_
też mam taki wzrost i nie lamentuje. Chodź w czym chcesz, ubieraj jak chcesz i nie martw się tym jak wyglądasz, czy to się spodoba koleżankom bla bla bla i nie wiadomo komu jeszcze. Odpowiadaj, że tak lubisz i tyle. Aha i jeszcze jedno nie jesteś za wysoka, możesz ubierać szpilki, wysokie i niskie. Trzymaj się. Pozdrawiam i odwagi w byciu sobą.

Gość Natalka1990xyz
Tylko już w 10 cm szpilkach mam 1.84 cm wzrostu!!A to wzrost wysokiego faceta!!Chciałabym być niższa:(

Gość W Pcimiu Dolnym nie
Mozesz mierzyc wiecej niz 166cm. To jest problem tych, ktorym to przeszkadza a nie twoj. ;)

Gość Natalka1990xyz
Ciekawe co byście mówili,jakby zobaczyliście by dziewczynę,która ma 1.84-1.87 cm wzrostu i jest wyższa od 98% facetów i ludzi w pobliżu?Pewnie:czy ona nie wie jaka jest wysoka w tych szpilach?Czemu je założyła?

Gość W Pcimiu Dolnym nie
Tak szczerze jak sie ma krotkie nogi to i te szpilki nie pomoga :) U niskich od razu widac zbedne kilogramy, gruba dupe (wmawiaja, ze to tak jak u Kim Kardashian, ale do Kim Kardashian to im daleko ;) )

DZIEWCZYNO Zaczynasz mnie powoli denerwować.. Idź, weź piłę, wytnij sobie 3/4 długości kości piszczelowych i przyklej kostki do tego co zostało na kropelkę albo super glue. Tłumaczą Ci wszyscy , że jest okej, napisało parę dziewczyn, że ma podobny wzrost (ja też), napisało paru facetów, że im się to podoba, a Ty masz problem, że źle wyglądasz w szpilkach? To ich nie noś, skoro tak Cię boli opinia otoczenia. I nie żal się swoją straszną dolą na forum, bo ludzie mają inne problemy, PRAWDZIWE.

Gość Natalka1990xyz
W wypadku kobiet niski wzrostu wygląda słodko a wysoka dziewczyna+szpilki to wieża.Chciałabym się czuć kobieco i założyć szpilki alenie patrzeć na czubek głowy mojego faceta z góry :(.Czuję się wtedy okropnie bo ja chciałabym być tą "małą" :(

Gość W Pcimiu Dolnym nie
Skad wiesz, ze tak sobie mysla, wiekszosc ludzi co cie mija na ulicy ma wyjebane na to jak wygladasz albo zapomina po 2 minutach. Albo sa zajeci, mysla o czyms innym. ;) Dopowiadasz sobie. Fakt, jak jest w Pcimiu Dolnym to nie wiem :)

Gość W Pcimiu Dolnym nie
Ja pierdole, swiat sie konczy, trzeba bedzie sobie ciac nogi... A takie ladne sa, dlugie.

Poczekaj kilka lat. Wtedy ten problem, wyda Ci się śmieszny. No cóż, teraz to dla Ciebie problem. Jednak jak spotkasz faceta który UWIELBIA wysokie kobiety - zobaczysz. Będzie OK :)