Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka1990xyz

Nienawidzę mojego wzrostu!!!!

Polecane posty

Gość To nienawidz
Madrzejsza nie bedziesz.

Gość laska metr szescdziesiat
Ale Ty głupia jesteś, ile dziewczyn dałoby sie pokroic za taki wzrost. Ja mam 160 cm i jestem zadowolona ale z takim wzrostem wiaze sie po 1 to, że natychmiast widać każdy dodatkowy kilogram więc trzeba bardzo uważać, po drugie nawet w 15 cm szpilkach nie będę mieć nóg jak modelka. Wiec ciesz się ze swojego wzrostu, nie lamentuj.

'obracasz się w towarzystwie.. karzełków, dlatego ci się wydaje że 174 cm to wysoko 00:20 [zgłoś do usunięcia]obracasz się w towarzystwie.. powinnaś się cieszyć że w szpilkach masz 185 cm, dzięki temu jesteś wyjątkowa i atrakcyjna' Wypraszam sobie, nie uważam bym była karłem, ja nikogo nie obrażam więc i Ty nie obrażaj. Ludzie, nie umiecie po prostu zaakceptować, ze ludzie są różni i to nie nic poza różnością nie oznacza?🖐️

Gość ag@@@
Z takim wzrostem możesz być modelką - ciesz się ;) Moim marzeniem był taki wzrost - niestety natura mi go poskąpiła ;(

Gość NiuniaNiuniaaaa
A ja mam 177:D I ciekawe co mam powiedzieć?:D A w szpilkach i tak chodzę, bo je kocham i wszyscy faceci uważają, że wyglądam wręcz obłędnie. I to ONI mają kompleksy, że są za mali:D:D