Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandritttaaa

ochota na sexs moze spowodowac koniec zwiazku..;[[

Polecane posty

Gość sandritttaaa

czesc, mam 18 lat i prawie 2 lata bylam z moim chlopakiem, ktory wlasnie dzisiaj ze mna zerwal bo mialam potrzebe, jak nigdy chcialo mi sie seksu. on ogladal film z bratem kiedy ja bylam na skraju wielkiej potrzeby, probuje zapanowac nad tym zaciskajac mocno nogi, zeby przestalo. on oczywiscie wiedzial co mi jest i nie zwracal na to uwagi.. wtedy ja poszlam po telefon i zauwazylam ze mam 10 nieodebranych polaczen od mojego konserwatywnego ojca. chcialam isc do domu a on nie chcial mnie wypuscic, kiedy zdzwonilam po ojca on wyrwal mi telefon z reki, rozlaczyl i zaczal mna szarpac, rzucac,wyzywac, balam sie ze mnie uderzy i zrobi jeszcze wieksza krzywde, ucieklam od niego ale mnie zlapal i zawiozl do domu.. czy to moja wina ze tak mnie potraktowal??

Gość sandritttaaa
powiedzial ze to koniec kiedy mu powiedzialam ze nie bede robic mu dobrze kiedy tylko bedzie chcial a ja bede na lodzie ze swoimi potrzebami sama zostawac.. czy napr4awde to moja wina?? on tak twierdzi..;-[

Gość dokładnie to robię
nie wierzę w to, co czytam :D A do szkoły już się przygotowałaś odpowiednio? czy tylko zaciskanie nóg ci w glowie???

Gość sandritttaaa
ja tu prosze pomoc a wy sobie jaja ze mnie robicie? czego sie spodziewac innego po takich internautkach..

Gość Andżela82
ochota na sex początkuje związek. jestem w związku 5 mies.i wciąż mam ochotę mój facet też.

Gość samdritttaaa
a moj zniszczyla, bo moj facet mial mnie w dupie przez ogladanie filmu...

Gość skoro nie umiesz panować nad
sobą to prawdopodobnie zdradzała byś go z kim popadnie gdy chcica Cię najdzie. a taka kobieta nie jest pożądana na stałą partnerkę a jedynie do wyra.

Gość samdritttaaa
a "nie zdradzę" to pierwsze z moich wlasnych przykazan,

Gość samdritttaaa
więc to moja wina ze mna rzucal, wykrecal ręce itd..?

Gość takasobiejestembabka
oo matko jakie to szczeniackie :)

Gość AnnaMeredith
no nie wierze, naprawde nie wierze. wydawało mi sie że 18letni ludzie mają coś w głowie a tu nic...pustka. najpierw doronijcie a potem wiążcie sie w związki...