Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toruń <3

Toruń miasto marzeń

Polecane posty

Gość Toruń <3

Płaczę z tęsknoty za Toruniem! Moje serce w nim zostało! Chyba do końca życia będę pracować za barem, ale tam wrócę.

Gość treleeemorele
Potwierdzam...;-) A skad jestes?

Gość Toruń <3
z torunia idiotko ! napisałam przeciez

Gość Toruń <3
z Gdańska

Gość treleeemorele
Eeee to tak daleko nie masz. 3 godz i jestes;-) Ja mam blizej bo tylko 45 km;-) Toruń naprwde jest piękny...

Gość Toruń <3
Wmawiam sobie, że Gdańsk nie jest taki zły, ale 4 lata w Toruniu sprawiły, że nic nie wydaje mi się tak dobre.

Też lubię Toruń ;) Jestem z Inowrocławia ale od zawsze jeżdzę do Torunia a teraz nawet prawo jazdy tam robie :) Nie da się nie lubić tego miasta.

Gość Toruń 23
No wiem, co tydzień jeżdżę, ale to i tak za mało ;) Chciałabym mieć bliżej jak Ty. Przyjechałam do Gdańska do pracy, ale chyba ją rzucę i wrócę do Torunia.

Gość treleeemorele
SłodkaCzekolada Ja okolice Inowrocławia heheh;-)

Gość Toruń 23
:) Też zdawałam prawko tam. Ale zdawałam 6 razy! Słaba jestem ;)

Gość Toruń 23
Inowrocław też jest piękny, byłam tylko 5 razy, a za każdym razem jak jadę do niego to czuję się jak w domu.

Gość treleeemorele
Też chyba zdecyduję się na prawko. Ale mówią że w Toruniu gorzej niż w Bydzi...

Toruń jest fajny ale jeśli chodzi o wrażenia estetyczne to koniec końców tylko starówka i bulwar filadelfijski

Gość Toruń 23
Chyba nie. Nie wiem w sumie jak w Bydgoszczy, ale tam wydaje się gorszy ruch- ronda, skrzyżowania, ja się do dziś trochę boję po Bydzi jeździć. A w Toruniu w sumie nie jest tak ciężko. Polecam szkołę na Rubinkowie- taka mała szkółka, ale miałam douczanie tam i żałowałam, że całego kursu tam nie miałam, bo bym szybciej zdała.

Gość treleeemorele
Ale nawet jeżeli chodzi o całe miasto to jest ładniejsze niż np. Bydgoszcz. Nie wiem dlaczego ale takie jest moje zdanie.

Gość Toruń 23
O nie! A wszystkie forty? A miasteczko studenckie? A Barbarka? Lasy ! W Toruniu mało jest miejsc, które nie są piękne. A te wszystkie aniołki, kotki i inne figurki na Starówce- mistrzostwo świata.

Gość treleeemorele
U nas w mieście jest możliwość zdawania w Toruniu Bydgoszczy lub Koninie. Niby mówią że Konin najłatwiej idzie ale do Konina nie jeżdżę. A po kursie w Koninie bałabym sie pojechać do Torunia albo do Bydzi.

Gość Toruń 23
Bydgoszcz ogólnie jest jednym z brzydszych miast, przynajmniej moim zdaniem.

Gość treleeemorele
Ja częściej jeżdżę do Bydzi ale nie wiem czemu za nic nie chciałabym tam mieszkać a w Toruniu owszem;-)

Gość Toruń 23
To zrób prawko w Toruniu, to będzie taka średnia. Nie jest tak ciężko, tak naprawdę to są 3 trasy.

Gość treleeemorele
No moja kumpela zdawała w Toruniu to dopiero za 5 razem zdała... Mówiła że ciężko.

Gość szukam i szukam
Gdynia jest najpiękniejsza i kropka

Gość treleeemorele
A byłaś w Toruniu?

Gość Toruń 23
No to nie wiem, jak uważasz :) W sumie gdzie się nauczysz tam będzie Ci łatwiej ;) Ale Bydgoszcz jednak jest większym miastem niż Toruń. Co do Gdańska, to oprócz kilki dzielnic pobocznych i bliskości Sopotu nie ma nic ładnego. Szare, nudne miasto.

Gość treleeemorele
Ja nie byłam nigdy w Gdańsku więc nie dyskutuje. Ale Toruń kocham... I tak samo Karpacz... Piękne miasta.

Gość Toruń 23
:) Ja byłam w większości Polskich miasto i dla mnie numer 1 Toruń i Bieszczady, ale wiadomo góry to góry ;) No a potem to jeszcze Wrocław i później Sopot.

Gość Toruń 23
no nic, dzięki za rozmowę bardzo@ Tak jakoś mniej tęskno mi się zrobiło, jak poczułam, że nie tylko ja tęsknię. Idę spać, dobranoc!

Gość treleeemorele
No ok. Ja też idę już spać. Fajnie się rozmawiało. Dobranoc;-)

Większość znajomych,która zdawała w Koninie czy we Włocławku zdała za 1. z Bydgoszczą i Toruniem jest o wiele trudniej. Ja mimo iż mogłabym uczyć się u mnie w mieście to i tak wybrałam od razu kurs w Toruniu bo chce się dobrze nauczyć jeżdzić a nie tracić czas na dojazdy ,bracia mieszkają w Toruniu więc sobie u nich przesiaduje czasami :) Nie żałuje,ponoć dobrze mi idzie;) Właśnie dzisiaj byłam ;) Polecam Autoster na Chełmińskiej 163 :D Ostatnio jedna oblała w Torunia za nieodpowiednie buty a miała na małym koturnie.