Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda Zagubiona 21

Drugi raz do tej samej rzeki- WEJŚĆ?

Polecane posty

Gość Młoda Zagubiona 21

Cześć. Mój problem polega na tym, że 3 lata temu poznałam fajnego faceta. Po wakacjach, napisał na gadu, cały czas mieliśmy kontakt, spotkania itd.... na Sylwestra okazał się chamciem- tak, chamciem, gdyż uraził mnie jednym zdaniem i bardzo się tym prejęłam. Nie odzywałam się pół roku. Potem półsłówkami, costam gadaliśmy... I znów i znów... aż po takim czasie dziś znów zauważyłam, że nadal mi się podoba, ba bardziej! Co robić?

Gość pykcypykcytpfff
Uważam,że warto

Gość Mon___ia_
nie da się wejść drugi raz do tej samej rzeki:P

Gość Młoda Zagubiona 21
Jak to...? Chodzi o to czy... pakować się drugi raz w ten związek... czy to miałoby sens? Minęło tyle czasu a on... jakby na mnie czekał

to zależy czym dokładnie Cię uraził. To jest istotne, bo czasami 1-no może decydować o wszystkim, nawet o charakterze danej osoby

Gość Młoda Zagubiona 21
Po pierwsze, to byłopo pijaku a po drugie - jak tak patrze a to z dystansem... to mysle, ze on chciał zażartować i munie wyszło a ja zabardzo wzięłam to do siebie...

czasem po pijaku mówi się to co się myśli, zależy od persony. Też nie ma co kogoś głaskać w pewnych kwestiach. Ale jeżeli czujesz, ze to to, jeśli wiesz, ze będzie pięknie, ufasz mu i chcesz spróbować, to próbuj. Żałowałaś kiedyś, ze czegoś nie zrobiłaś a bardzo chciałaś?

Gość Hahahhaahha
Podobno jest chamem? Musisz byc wiec chamka ;)

Gość kololop
Nasze rady tu nic nie pomoga , zrobisz tak jak bedziesz uwazac , ale musisz sie nastawic na kolejny zawod . Niestety lub stety czasami samemu trzeba sie przekonac , ze nie bylo warto , bo taka jest prawda . Odgrzewane milosci przewaznie nie pracuja , ale jak w kozdej regule sa wyjatki . Sprobuj i sama sie przekonaj , czy bylo warto , czy nie .

Gość kololop
Jeszcze jedno cham zawsze pozostanie chamem , nawet jezeli sie ukrywa , to i tak ta cecha sie odezwie w przyszlosci .

Gość chamciem?????????
ja pierdziele, kto sie tak wyslawia????? To Ty pewnie o sobie mowisz "jestem dziewczuszka" , a o swoim chlopaku "chlopasio", i pewnie masz jego numereczek telefoniczku w notatniczku

Gość alehandrro
nie czaje piszesz ze 3 lata temu poznalas chlopaka potem ze po wakacjach sie odezwal, ale nic ze byliscie chociazby para. Wiec o jakim wchodzeniu 2 raz do tej samej rzeki mowimy skoro procz rozmow na gg i gowniarskich zaczepek nic was nie laczylo?

Gość pajac czał czał
powiedzial cos po pijaku a dziewczynka sie obrazila i urwala kontakt ah jaka ta mlodziez jest dzis dojrzala. a co takiego powiedzial, ze tak cie urazilo? ze ma ochote na zblizenie fizyczne?

Gość pikalox megulajtex
chuj dupa kurwa cipa, znacia ta piosenke? sprawdzcie na ju tub

Gość Jestes madra?
Z chamem sie bedziesz zadawac?