Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elodie

moja córcia ma 2 latka i waży 10.800

Polecane posty

zawsze słabo przybierała na wadze, została przebadana przez różnych lekarzy specjalistów, nie wykryto żadnej choroby, alergii. Czy są tu mamy, które też mają takie drobinki?

Gość maminkaamelinki
coreczka mojej znajomej ma ponad 4 latka ( w marcu skonczyla 4) jest bardzo malutka drobniutka i wazy 15 kg.z tego co mi wiadomo wszystko z nia jest w porzadku poprostu taka jest jej uroda

byliśmy nad morzem, cieszyłam się, bo wsuwała ryby, aż jej sie uszy trzęsły. Po przyjeżdzie stawiam ja na wagę, a tu Nic:( Mały skok był po pierogach-250 gramow na miesiac

Gość kuki123
mój wnuk 2 lata 8 mieś. waży 12 kg i jest zdrowym żywym skarbem

Gość hjhgjhgjfgfg
Moja ma 19mieś., ale niedługo właściwie 20 i waży 10,5kg/82cm zapewne waga znowu spadnie, bo nie chce jeść :(

Gość oiuytrew
mój syn za tydzień kończy 2 lata i też waży 10 z niewielkim kawałkiem..

Gość oiuytrew
Mój też jest zdrowy i strasznie żywy. Badania ma tak rewelacyjne, że aż lekarz się dziwił, że dziecko, które tak mało je może miec takie badania.

Gość moj punkt widzeniaqqq
Moja w listopadzie skończy 3 lata, waga 11,8 kg. Jest zdrowa ale straszny niejadek z niej. Najważniejsze żeby nie chorowało.

Gość Nsjh
Kurcze naprawde drobinkimoj synek ma 15 miesiecy i wazy12 kg

Gość mama:).
mam w domu 2 takie drobinki :P na 2 lata jedna ważyła 10,5 a druga 10 kg, mają się świetnie, nie chorują.

to bardzo malutko:( moj synek ma 86cm i wazy 13.100 a w sierpniu skonczyl roczek. Jest duzy ale miesci sie w normie :)

Gość nie wiem co lepsze
Chyba lepiej, ze jest drobna i szczuplutka niż miałaby wyglądać jak morświn. Teraz co 3 dziecko spotykane na ulicy ma nadwagę. Ot pokolenia mc donalda i słodyczy

do wpisu wyzej, no nie wiem czy tak lepiej, jej corka ma powazna niedowage. autorko ile corcia ma wzrostu i na ktorym jest centylu?

Gość a moj syn
ma 3 lata i waży ... 10 kg :-O Wzrost 90 cm - urodzil sie z duuuza hipotrofia...

Gość moj synek
Ma 2 lata i 7 miesięcy i wazy 11kg. Ma to po tatusiu. Na szczęście ja go po lekarzach nie ciagam tak jak ciagano mojego męża. Cala jego rodzina to długie chudzielce..jedza ile wlezie i nie tyja. Jeśli twoja dziecko je normalnie i jest zadowolone to ja bym mu dala spokój

Gość taak najpierw dajecie dzieciak
om słodycze ile wlezie i kiedy tylko udzielne książątko o nie zawoła, a potem zdziwione: moje dziecko nie chce jeść! a po co ma jeść inne rzeczy jak trochę pogrymasi, pogłoduje i jedna mamunia z drugą zaraz całą czekoladę, serki i inne słodyczowe gówna podają, bo przecież ich misiaczek głodny. stare a głupie jesteście i matki z was żadne :O

Gość moj synek
No mój akurat je dużo,wiec nie wiem o co ci chodzi..slodycze też je i nie zamierzam mu ich żałować. A opinia jakiejś anonimowej zolzy interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg...

Gość mama:).
Czy ja napisałam, że moje to niejadki? Jedzą aż uszy im się trzęsą. Po prostu mają po kim być takie drobne, ja sama taka byłam i mój mąż też :P

Gość e tam- ja znam mnóstwo takich
dzieci. mój syn od roku do prawie dwóch lat ważył 9kg. teraz ma 4 lata i waży 13,5. jest zdrowy jak ryba, lekarzy to nie dziwi ani nie niepokoi. taka jego uroda. ma kuzyna w swoim wieku i on waży dokładnie tyle samo:)

moja ma 18 m-cy i waży 9,2 (ciuszki na 86) jest dosyć wysoka.O dziwo je wszystko,śmiejemy się że taniej ją ubrać niż wykarmić:D córka poszła po mnie i taka jej uroda,w sumie wolę żeby była drobna niż z nadwagą.

mój synek ma skonczone 14 m-cy,waży 9 kg.więc tez nie za wiele,ale nie ma tragedii.Z jedzeniem tez ma róznie,raz je lepiej ,raz gorzej...

Gość o leeeeeeee
Chłopiec ma 4 lata i waży 13,5 kg?????? Matko boska :O Mój syn jak miał 20 mesięcy to tyle ważył. Przy wzroście 88 cm.

Gość Księżna Catherine
Mój dwulatek waży 16kg a jego czteroletnia siostra 16,5kg. Oboje są zdrowi.

Gość Księżna Catherine
Syn figurę ma za tatą, córka za mną. Oboje jedzą zdrowo.