Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M212602

Test Ciążowy Apteo-opinie

Polecane posty

Gość M212602

Robiłyście kiedyś ten test? czy według was jest on wiarygodny? ostatnio robiłam 5 testów pierwszy pre test wynik negatywny później Quick V negatywny później Apteo po upływie 5 minut test negatywny później po godzinie lub dwóch patrzę a tam ledwo widoczna kreska więc zrobiłam kolejne 2 testy po kilku dniach amil i Quick v i oba negatywne..co wy myślicie o tych testach Apteo?

Gość ertteee
poczytaj ulotkę po jakim czasie trzeba odczytać wyniki a po jakim czasie jest ju z on niewiarygodny? I masz odpowiedz

Gość a powiem
testu nie sprawdza sie po godzinie tylko po czasie ktory jest na nim napisany, wynik po uplywie tego czasu jest niewiarygodny

Gość forumowiczka.pl
dokładnie, tutaj cytat z ulotki testu ciążowego AMIL: "Zaczekaj do momentu pojawienia się barwnych linii. W zależności od stężenia hCG w moczu pozytywny wynik może pojawić się już po upływie 40 sekund, jednak dla potwierdzenia negatywnego wyniku, należy odczekać 5 minut ( całkowity czas reakcji). Nie należy odczytywać wyniku po czasie dłuższym niż 30 minut."

Gość migolka
test po uplynieciu czasu wlasciwego po ktorym sie go odczutuje jest niewazny!!! DZIEWCZYNY NA TESCIEB APTEO PO PARU GODZINACH WYCHODZI DRUGA SIWA KRESKA!!! ja po zrobieniu tego testu - wynik negatywny wrzucilam go do torebki pozniej robiac zakupy test wpadl w moja reke ujrzalam ta druga kreche pobieglam do apteki po pink test wyszedl oczywiscie negatywny, BETA rowniez...TAKZE TEST PO ZROBIENIU I PO UPLYNIECIU CZASU WLASCIWEGO WYWALAJCIE DO SMIECI!!! Bbo sie nakrecicie tak jak ja!!!! a ciazy nie ma i nie bylo!!! chyba,ze urojona! przez test apteo!.

Gość testy są w porządku
To z Toba est cos nie tak! Nie czytałaś instrukcji?! Po czasie wskazanym w instrukcji test jest niewazny, chocby było na nim 5 kresek! jeżeli kobieta jest w ciąży, ta druga kreska pokazuje się niemal od razu z kreską controlną

Gość kaaaaasiunia
testy firmy apteo jak dla mnie są ok, nie polecam tych pink - już 2 razy miałam cienką kreskę, a w ciązy nie byłam

Gorszego szajsu w życiu nie widziałam. Zresztą wszystko co kupiłam tej firmy nadawało się do wyrzucenia. Nic nie kupujcie z Apteo. Test zakropliłam i czekałam około 15 minut żeby się pojawiła kreska testowa, czegos takiego jeszcze nie miałam z żadnych testem. Do tego kreska była cienka i zbyt blada jak na kreskę testową, zaraz zrobiłam innej firmy (bo zawsze kupuje dwa rodzaje) i kreska testowa pokazała sie od razu, wyrażna i gruba. Ciąży nie wykazało ani na jedym ani na drugim ale to akurat mnie cieszy bo na chwile obecną nie planuje ciąży. Moze za jakieś 2-3 miesiace :) Pozdrawiam.

Gość gość
a mi jakoś właśnie ten test pierwszy ciążę pokazał:P

Gość gość zastanawiajacy sie
Dzien dobry ;) ja rowniez mam zla opinie co do tych testow kupilam 2 . wykonalam jeden okazalo sie ze jest negatywmy , moj chlopak ogladajac go rozlozyl go na czesci setne i tam pod tym plastikiem rowno chyna z oznaczeniem T widniala duuuza gruba czerwona kreska .. Tak jakby byl pozytywny. Ja niestety juz nie dowoerzam w to wszystko wykonalam nastepny test i znowu bylo tak samo ! I juz sama nie wiem co o tym sadzic.. Moze ktoras z was tak miala? Wiem wiem pewnie niektorym z was wyda sie to nie normalne... Ale coz tak juz jest jak bardzo pragnie sie miec takiego malego skarba ;) Z gory dziekuje za odpowiedz ;) Zycze milego dnia