Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martula5

Jak oczyścić efektowie cerę?

Polecane posty

Gość martula5

Witam!Znalazłam się na tym forum z wyłącznie jednej przyczyny- potrzebuję waszej pomocy!Mianowicie,mam 14 lat i ogromne problemy z cerą. Nie dość, że moja cera okropnie się przetłuszcza,co jest widoczne na dosłownie całej twarzy to jeszcze dochodzą do kompletu sińce pod oczami jakbym co najmniej z tydzień nie spała.Oczywiście nie trzeba zapominać tu o przebarwieniach,wągrach,pryszczach,potówkach,jednym słowem -totalny Meksyk! Chcę wrócić na ziemię,więc...?

Gość rrrrj
do dermatologa!!!

Gość wniosek jest jeden
jak ja miałam 14 lat też miałam totalny meksyk na twarzy. Na nosie pryszcz na pryszcz. Cera tłusta. Najlepiej udaj się do dermatologa. Drogeryjne kosmetyki lepiej olać. Może najpierw powiedz co używasz.

Gość wniosek jest jeden
z naturalnych sposobów Maseczka z płatków owsianych. 3- 4 łyżeczki płatków owsianych należy ugotować z mlekiem w małym garnuszku (trzymamy na ogniu tylko do momentu wrzenia). Maseczka powinna mieć konsystencję gęstej papki, którą nakładamy na twarz i zostawiamy na 15-20 minut. z zielonej glinki

Gość wniosek jest jeden
maseczka z zielonej glinki z płatków owsianych Możesz spróbować z kremem Acnefan - z apteki

Gość wniosek jest jeden
sorry za drugi pot,ale myślałam, że nie wstawiło. A jesli chcesz leczyc przebarwienia i pryszcze to - acne-derm lub droższy skinoren w żelu.

Gość mineralny post
OCM :p

Gość weronikaikot
vichy normaderm zel gleboko oczyszczajacy-kupisz w aptece

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
Żadne żele, żadne chemiczne dzidostow nie oczyści cery, poczytaj o oczyszcaniu twarzy olejami, z angielskiego sławne ostanio OCM-polecam z czystym sumieniem :)

Gość GoldenSpa
Najlepiej poddać się specjalnym zabiegom oczyszczającym cerę. Polecam GoldenSpa w Bielsku-Białej

Najlepiej poradzić się dermatologa :-) Cóż innego? Dodatkowo może warto pomyśleć o zdrowej diecie? Odstawienie niektórych produktów bardzo korzystnie wpłynie na skórę :-)

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
DIETA TO JEST PODSATAWA, BEZ TEGO ANI RUSZ.

Gość inesines666
Idź na mikrodermabrazję albo tego typu zabieg. Ja miałam podobne problemy i poszłam na 3 mikro do Dermique w Krk. Pomaga bardzo. Zwłaszcza na zaskórniki, wągry i przebarwienia skóry.