Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walle

Jestem niziutki

Polecane posty

Gość Walle

Siemanko jestem niski jest to mój życiowy kompleks... mam 17 lat i 172 cm wzrostu :/ czuje się niski , w mojej szkole nie ma niskiej osoby czuje się nie dowartościowany przez to :/ z twarzy wyglądam na 18 lat , ta pewnie napiszecie co małe to piękne ale nie czuje się nawet atrakcyjny z tym wzrostem Jak patrze na dzieci z gimbazy którzy mają już po 185+ wzrostu to krew mnie zalewa i mam chęć zapaść się pod ziemie ;< Czy idzie się jakoś dowartościować z tą myślą , z myślą ze jest się 'małym' ?

Gość uladana
nie przesadzaj, lepiej poszukaj sobie fajnej kobietki ponizej 160cm przecież pełno takich jest na pocieszenie powiem, że spotykałam się z facetem 165cm. Co on ma powiedzieć?

Mój kumpel ma chyba tyle :D... I wiesz co? Nie wykazuje żadnych objawów zakompleksienia. Przestań sie przejmować glupotami. Jesteś taki, a nie inny, nie zmienisz tego. Polub siebie, wypracuj sobie pewność siebie, wyższą samoocene, spójrz na siebie jak na przystojnego faceta, to inni też tak będą cie odbierać i nikt nie będzie zawracac sobie dupy tym, ze jesteś niski. W LO w jednej klasie (niestety starszy rocznik...) był koleś, na moje oko, to on miał z 170cm, 175cm max i nie uwierzysz, ale co 2ga dziewczyna z naszego rocznika leciała na niego. :D mi też się podobał, oczywiście nigdy mu o tym nie powiedziałam, ani nic. Moja najlepsza koleżanka go zarywała, a zreszta ja zajeta byłam :D... A uwierz mi, że podoba mi sie niewielu facetów.. A tamten miał w sobie cos wyjatkowego. Jeżeli jesteś wyjątkowy, interesujący, to żadne cm tego nie zmienią. A tym, że dzieci z gimbazy mierzą wiecej.. po co sie tym przejmować? Mnie to jebie, że dziewczynki z gimbazy są ode mnie wyższe (ode mnie to ciężko być niższym) albo mają wiekszy biust. Czy to je czyni lepszymi? Czy ja przez to nie wyglądam kobieco? wyglądam, bo mam zachowane proporcje. A dzieki temu, że one są wyrośniete wciąż moge robić z siebie nastolatke :D, bo ludzie daja mi 4 lata mniej. Lepiej siebie zacznij lubić, dobrze ci radze, bo to nie wzrost, a kompleksy zniszczą ci życie.

Gość Walle
dzięki , dzięki :)