Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura znosząca srebrne jajka

Mam taki problem z rodzicami .........

Polecane posty

Mam męża, syna i mieszkam od kilku lat w domu moich rodziców-moi rodzice są alkoholikami my utrzymywalismy dom, płacilismy rachunki itd od zawsze nam powtarzaja-a raczej mi , że mam wypierdalać-srednio 5 razy w tygodniu teraz kiedy wreszcie za około 3 m-ce się stąd wynosimy-oni wielce rozpaczają a matka wykrzykuje,ze jeszcze do niej wróce a wtedy ona mi powie wpizdu! musiałam sie wyżalić...

Gość Siti
to teraz musisz utrzymywać domy dwa, jeżeli zostawisz i olejesz dom rodziców to doprowadzą do ruiny i być może komornik zlicytuje

Gość hvc65gbkn
uważaj bo mogą pozwać cię o alimenty

mam to juz gdzieś-domu szkoda-bo duzy pietrowy, z piwnicą i strychem budowany w 1986 r ale w końcu mu7sze zacząć zyc po swojemu

wiem juz mi tym grozili, ale byłam u prawnika-jesli udowodnie,że pija -nie dostana alimentów-a mam spory zbiór filmów i nagrań z ich ekscesów

pogada ktoś?

up

Gość azor_lynch
dwsds

No a moim zdaniem bardzo dobrze zrobiłaś. Matka ma być bezkarna? Mówi Ci że masz wypierdalać a Ty tam dalej siedzisz.. no to właśnie bardzo dobrze zrobiłaś, pokazując jej, że nie może tak być. Trzeba myśleć nad tym co się robi. Teraz mają za swoje, wyprowadziłaś się i zostali sami, niech zobaczą jak to jest ciężko utrzymywać siebie i dom

Gość Blablabla w dynie się zamienia
Ale o czym tu gadać...? Już wszystko wyjaśnione, o tym to pogadaj z psiapsiółą :)

nie mam przyjaciół

Gość Blablabla w dynie się zamienia
Matko, no to z mężem, z rodzeństwem, sąsiadem/sąsiadką może...Współczuję ci, bardzo ale nie wiem czego oczekujesz. Mam cie pocieszyć? Napisać, że dobrze robisz? Robisz bardzo dobrze, radzisz sobie z tym problemem widzę doskonale, dzielna jesteś, poważnie. Wytrwaj w tym co robisz i żyj własnym dojrzałym życiem.