Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nienormalne jest i juz

Dlaczego faceci spotykają się z brzydkimi kobietami? To chore

Polecane posty

Gość to nienormalne jest i juz

Obudzcie sie ! Tyle jest ladnych kobiet a Wy spotykacie sie z pasztetami, dziwkami z blokowisk, dresiarami po zawodówce które we łbie mają zero, grubaskami po co wam takie cos ? za kilka lat nie wyładnieje, bedzie wygladala jeszcze gorzej i was pociągnie na dno

Gość ja uwielbiam spotykac
sie z brzydkimi , taka zawsze chetna jest do lozka , nie trzeba duzo sie wysilac. Poza tym nie ma wysokiego mniemania o sobie jak te wszystkie ksiezniczki

Gość strona 708
współczuję autorce, bo np. jak ulegnie wypadkowi i to ją zeszpeci to nic, tylko do kasacji!

Gość 76876
"bo brzydkie są łatwe ." a atrakcyjna to materialistka. więc zamknę oczy i tyle. To będzie mniej bolało.

Taki brzydal (ja) musiałby się nieźle namęczyć by jakakolwiek by mnie zaakceptowała. A przyjdzie jakiś wysoki przystojniak walnie parę uśmiechów, zrobi jakieś miny a dziewczyna już ma mokro.

Nie ma to jak piękna Kobieta u boku, to fakt. Niestety, piękne Kobiety mają to do siebie, że uwielbiają uwodzić, a tym samym, nie są stałe w związkach. 🖐️

Gość wielke PHI!
No żeby się z brzydulą spotykać trzeba być nieźle zdesperowanym i napalonym.

Teraz faceci specjalnie wyboru nie mają. Jeżeli nie jest się facetem z górnej półki, a cisnienie jest, to pozostają jedynie nieatrakcyjne kobiety. Przez to równiez ego takich kobiet rosnie, bo np. są z przystojnym ale niesmiałym facetem którego inne nie chcą i taka potem będzie odrzucała brzydala. 🖐️

Gość Zuzanna amelia & 1
Faceci nie spotykaja sie z brzydkimi. Spotykaja sie tylko z takimi , ktore im sie podobaja chociaz troche.

Gość wefrwefwewea
A faceci co sie tutaj wypowiadają to przystojni i ładni na twarzy,do tego inteligentni :-) A tak ogólnie,to jakim trzeba być idiotą ,będąc przystojnym iłądnym i posuwać brzydkie dziewczyny :-) To ujma dla faceta przecież. Ja do łądnych nie należe,ale nigdy zw zyciu z kims,kto mnie sie nie podoba nie poszłabym do łożka.Trzeba miec swój honor,anie tak co niektórzy ruchac wszystko ,co na drzewo nie ucieka :-)