Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Gość Szarkah
PanieT. byliśmy na tym samym koncercie. Mystic Festwival na Śląskim. :D

Ojjj tak obczytałem się z rana ! Chociaż do śmiechu mi nie było. Raczej było to niemiłe zaskoczenie, ale dość o tym cały dzień wałkowania tego tematu. Nocniczku faktycznie trochę liveów złapałaś. a hans zimmer to taki gościu co robi ścieżki dźwiękowe do filmów np: piraci z karaibów. Strasznie to żywiołowe - takiej muzyki klasycznej mogę slłchać !

Tego always look at the bright side of life nie zapomnę do końca życia :) poważnie. Wszyscy o fear of the dark krzyczeliśmy a usłyszeliśmy Some thing in life are bad, hey can really make you mad. Other things just make you swear and curse. (..) kurnia na pamięć znam :) Always look at the bright side of life fiu fiu :)

Gość Szarkah
Żywot Briana :)

u mnie leci Gorillaz -Dare :-) najwiekszym przezyciem byl dla mnie koncert D. Bowie :-) Bylam calkiem w przodzie i normalnie byl odjazd :D a przy starych hiciorach n.p "Ziggy Stardust" to nawet security i policja ryczala :D:D:D wszyscy sie trzymali i wyli :D

Wybacz. Mae kulpa. Antytruskawko - pozwól jeszcze raz - witam po ciemnej stronie mocy! I niekoniecznie to zaćmienie. O 22 spodziewać się słońca to trzeba by być na którymś biegunie chyba prawda ?

Poczytałam Twardowskiego na tym idealnym facecie , całkiem niegłupio mówi i faktycznie kobitki sympatyczne . Ale nie ma jak naskrobać na własnych -- a właściwie Nocniczkowych śmieciach :D Dawno już nie pisałyśmy na temat który nas polączył czyli samotnośc , czyżby konwersacje w Klubie troszkę tę samotność ugłaskały ;)

Dobra ślicznotki śmigam do łoża mego ,bo im więcej snu przed 24.00 tym lepiej dla urody ;P Zatem do jutra i niech wam się śni tylko to co dobre :*

no bo Koniku nasz Pan Twardowski to madry facio jest :D a dziekuje bardzo, ze moj nocniczkowy topik samotnikow jakos tam moze troche pomaga albo cos w tym sensie ;-) stwierdzilam tylko, ze wybralam sobie bardzo glupi nik :-O

Zatem do jutra i niech wam się śni tylko to co dobre :* no mi sie sni ciagle moj polski maz ktorego nie mam :-O wczoraj tez :-O Mezu jesli tam gdzies jestes na tym swiecie to wez mnie znajdz bo mi na nerwy dzialasz juz 😡

No cześć. Dziś podczas porannej kawy obudzimy się przy: http://www.youtube.com/watch?v=nBmueYJ0VhA Zeppelinach ! Koniku jak troszkę poczytałaś to nie tak, że zaraz z kwiatka na kwiatek, chwilowy przestój tu się trafił. Jak widać na załączonym obrazku jakoś stąd za daleko nie uciekłem - czyli nocniczkowy topik się trzyma ! Głupi to może Twój nick nocniczku nie jest, jednak o wiem zamiast wspominać ciągle o nocniku będę mówić "Obudzona" ^^ brzmi ciutke lepiej ;p Mnie przyśniło się powstanie zespołu led zeppelin stąd taka a nie inna pobudka. Miłego dnia i pysznej kawy.

Panie Twardowski - to o kwiatkach to żarcik był, jesteś wolnym człowiekiem żyj jak chcesz rób co chcesz , pisz gdzie chcesz :) Ale do Klubu wpadaj bo miło poczytać czasem męski punkt widzenia Miłego dnia Wam życzę :)