Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin175

Ile wzrostu macie dziewczyny.

Polecane posty

Gość Marcin175

Przeglądalem wiele tematow. Ze dziewczyny coraz wyzsze itd. Powiedzcie szczerze ile macie dokladnie wzrostu. Druga sprawa ja mam 175 cm wzrostu. I nie czuje sie jakis niski jak chodze np na dyskoteki. Sa dziewczyny wyzsze ode mnie. Ale mi sie wydaje ze iekszosc jest tak wlasnie akurat. Nie wiem teraz zaczolem sie tym tak bardziej zastanawiac. Sporo jest tez duzo nizszych. Nie wiem naczytalem sie ze 175 to kurdupel i teraz nad tym rozmyslam. I dlaczego was tak te cm ciagna. Skoro np macie 170cm wzrostu a chloipak ma 175 to akurat do przytulania calowania itp :) A wez teraz z chlopakiem 190cm wzrostu jak przytula sie 170 to juz roznica jest troszku :D

Gość EmMa177
Ja mam 177 cm + oczywiście szpilki, więc idealnie jak facet ma 190 cm, mmm ;)

Gość trochę starsza dziewczyna:D
169cm

Gość biedrawka
ja mam 170 cm mój chłopak gdzieś ok. 175cm i jest nam tak dobrze.

Gość Żona Pana Yeti
174 cm fajnie jak facet ma chociaż te 180 cm

Gość Karrrammba!
181 cm moj facet musi miec minmum 185 cm

Gość Marcin175
Czyli z 175 tez spokojnie moge miec szanse u dziewczyn normalnego wzrostu. Bo o takich 185 co sa rzadkoscią nie wspominam. Mam kolezanke ktora ma 190cm wzrostu no i ona ma problem :/

Gość Pomarańczka z Grejfrutem
178cm

Gość Marcin175
Nie wie bo chodząc na dysskoteki itp. Nigdy nie czulem sie jakos dyskryminowany. W szkole tez mi nit nie dokuczal ze jestem niski czy cos. 175 cm chyba nie ma takiej tragedii. Gorzej jak mialbym 165 :D

Z tego co widzę, to raczej ty masz problem ze wzrostem, a nie koleżanka :) Np. dla mnie byłbyś o duuuuużo za niski

Gość lalanaobcasach
Ja mam 164 cm, a mój mąż właśnie 175 cm i jest idealnie.

zaczarowana18 masakra? Wiesz, jeszcze rośniesz, może też dobijesz do 190 cm? Albo w następnym życiu będziesz miała 2 metry za karę, że tak kogoś obrażasz, masakra, jakby ta kobieta miala wpływ na swój wzrost i jak widzę autorowi udało się umiejętnie przerzucić swój problem na jakąś tam koleżankę, która pewnie by się zszokowała wiedząc o tym, że jej niski kolega wypisuje o niej na babskim forum i pociesza się w ten sposob.

Gość biedrawka
ten wymysł, że mężczyzna musi miec powyżej 180 cm to sprawda nowej kultury.. ale cóż.. chyba zapominamy że niektóre kobiety mają mniej niż 160 cm wzrostu i jeśli pokażą się z jakimś (że tak to nazwę) drągalem to aż razi w oczy... w ogóle ab przytulić przy takiej różnicy wzrostowej trzeba sie chyba nieźle nagimnastykować :)

Gość marysia 99
ja 164 cm, mój 182cm, nie wyobrażam sobie niższego chłopaka, minimum 180cm

Gość trochę starsza dziewczyna:D
mój mąż ma 191 cm

Gość Natkaaaa
Ja mam 174 a moj maz 187. Idealna roznica:-)

nie widziałaś? Rozumiem, że sportu w ogóle ie oglądasz, np. siatki? Stąd to ograniczenie?

Gość piwnoooka Rudość
170

Gość Marcin175
A dziewczyna ktora ma do 170cm mysliscie ze zdecyduje sie byc z takim jak ja 175cm mezczyzną? No bo kurcze nigdy nie czulem ze jestem za niski. Nikt mi nie dokuczal itd. Raczej wydaje mi sie ze jestem sredniego normalnego wzrostu. nie jestem wysoki ale wydaje mi sie ze karlem tez nie jestem... Co o tym myslicie?

Gość bo sama lubię oglądać czasem
161:classic_cool: i wzrost faceta mam w dupie poniekąd, bo inne rzeczy są dla mnie ważniejsze niż 3 cm wte czy wewte i z tego jak mam koleżanki większość mieści się 160-170, wyższe i niższe są, ale przedział który podałam jest najczęstszy

Nie widać w TV? A jak staną przy trenerze? A po drugie są podawane informacje, ile kto ma wzrostu, ile w taku. Naprawdę 190 cm u kobiety to nie jest masakra, zresztą jak założysz wysoki szpilki, to prawie tyle właśnie masz :)

Np koszykarka Małgorzata Dydek miała 214 cm...;) są takie wysokie kobiety na tym świecie, nic dziwnego.