Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunet23B

Erotyczne popołudnie w Bielsku-Białej dla niej (niezobowiązujące dyskretne spot)

Polecane posty

Witam wszystkie piękne Panie. Jestem wysokim (ponad 180+) wysportowanym i zadbanym brunetem. Mam dziś trochę wolnego czasu i pomyślałem, że byłoby miło spędzić go w towarzystwie uroczej kobiety. Jeśli masz ochotę oderwać się od rzeczywistości i odpłynąć w świat rozkoszy zmysłów, to nie zwlekaj i napisz. Uwielbiam muzykę i dobre jedzenie, przyjdź do mnie i sama przekonaj się, że nie tylko gotowanie idzie mi wyśmienicie ;) Jesteś szczupłą (wybaczcie mi Panie o większych krągłościach, ale taki już mam gust) zadbana, piękną, pewną siebie kobietą i masz ochotę na chwilę zapomnienia w miłym towarzystwie, więc to ogłoszenie skierowane jest do Ciebie. Pozdrawiam, B PS. napisz na pocztabrunet@interia.pl

Gość brunet2EB
Zapomniałem tylko uprzedzić, że nie mam dwóch zębów - jedynki górnej prawej i dwójki dolnej lewej, oraz nie wymawiam r, zatem nie będę mógł mrrrrrrrrrrauować :(

Gość SuziAnna
Hej brunecik, jestem z BB :) Jedyne co sobie mogę zarzucić to fakt, iż zarażam, ale co tam, spotkajmy się.

Gość ankasna22
ja jestem z okolicy, a masz samochod?

Gość brunet2EB
Bez jaj, ja sobie robię z Ciebie jaja a Ty mnie pozdrawiasz i się z tego cieszysz :( - co z Ciebie za facet, gdzie Twoja męskość? :o

Jasne, że mam samochód Akasana22, z chęcią po Ciebie pojadę. SuziAnna wybacz, jednak oczekuję obustronnej świadomości i dbałości o swoje zdrowie.

Piszcie miłe Panie, bo woda na kawę jest już gorąca, a szafka z herbatami kusi aromatami

Piszcie miłe Panie, bo woda na kawę jest już gorąca, a szafka z herbatami kusi aromatami

Gość o żesz...
Pracowałam BB w Sferze :o to miasto licealistów, jezeli masz problem z wyrwaniem tam gówniary to naprawde musisz byc obleśny :o ;)