Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torcikbezowy

No to się zaplatalam...

Polecane posty

Gość Torcikbezowy

Spotykałam się przez prawie rok z chłopakiem. Bardzo się w nim zakochałam ale wydaje mi się, że nie traktował mnie poważnie. Mimo, że ja nie wspominałam o ślubie on ciągle zaznaczał, że nie jest gotowy, pytał się czy nie mam ciągot. Bardzo mi się to nie podobało. Poza tym nie miał dla mnie czasu, więcej dla rodziny, kolegów. Nawet wakacji nie mogliśmy zaplanować dłużej niż 2 dni. Postanowiłam się z nim rozstać bo nie będę się przywiązywać do kogoś kto nie jest przywiązany do mnie. W międzyczasie pojawił się drugi. Bardzo przystojny, bogaty, miły, ciągle o mnie zabiega. Jesteśmy narazie na etapie randkowania ale wiem, że on chciałby już ze mną być. Mój były dzwoni do mnie codziennie, zabiega o spotkania, prosi, mówi, że był głupi, że się zmieni. Już nie wiem o czym myśleć. Zależy mi na byłym ale czy warto się znów w to pakować? Czy warto rezygnować z tego drugiego wartościowego chłopaka?

Gość Bobbiczka
Trudna decyzja. Tak ogólnie to można powiedzieć, że z konkretnych powodów doszło do rozstania i pewnie po zejściu niewiele się zmieni. Ale życie pisze różne scenariusze. Często bywa tak, że ktoś porzucony blaga o powrót, wydaje mu się, że może się zmienić, ale równie często to tylko iluzja. I tacy się schodzą, a po 3 miesiącach znowu rozbrat.

Gość Torcikbezowy
Były nigdy nie zapoznał mnie ze swoimi rodzicami. Nadal utrzymujemy kontakt bo prowadzimy razem małą działalność (ale przez internet). Ja nadal bardzo go kocham, wszystko jest dla mnie ciężkie ale postanowiłam myśleć głową. To był inteligentny i wykształcony chłopak, bardzo dobrze mi się z nim rozmawiało, spędzało czas. Ale czy facet może się zmienić?

Gość Bobbiczka
To zależy czy jest coś co go motywuje do zmiany. No i przede wszstkim z czego wynika takie, a nie inne zachowanie.

Gość Torcikbezowy
Mój były ma 20 cm kutasa, a nowy bogaty tylko 4 :(