Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem.........

Co to oznacza jak ktoś pisze, że sprzeda mieszkanie za odstępne???

Polecane posty

I to odstępne to np. 5 tysięcy a więc dziwnie mało jak za mieszkanie, gdzie jest haczyk???

Gość nie ładna
nie sprzeda--tylko ci wynajmie za te 5 tys odstępnego te 5 tys to jest takie odstępne,ze cię tam wogóle wpuści do tego mieszkania a czynsz i tak będziesz musiala płacić i inne opłaty

ale w tych ogloszeniach nie ma nic o wynajmie, tylko wlasnie o sprzedaży mieszkania, zameldowaniu tam... i widze, ze nawet za 20 tys sprzedają mieszkania, nie rozumiem

Gość holownik88
chodzi o to ze ktoś wynajmuje mieszkanie np. od spółdzielni i w zamian za tą kwotę np. 5 tys. ci to mieszkanie odstąpi a ty będziesz mieszkała i wynajmowała i płaciła czynsz

Gość Ja bym była chętna,
mieszknie nie kosztuje 20 tysięcy głąbie te kwoty to są ODSTĘPNE za to,że wogóle ktoś ci podnajmie takie mieszkanie. Nie będziesz włascicielem jak tam zamieszkasz,tylko NAJEMCĄ lokalu. wpisz sobie w google mulico słowo ODSTEPNE ZA MIESZKANIE i poczytaj co to znaczy jak nie rozumiesz

Gość Ja bym była chętna,
na ktoś ma prywatną kamienicę i szuka LOKATORÓW I DAJE OGŁOSZENIE,ZE SZUKA NAJEMCÓW. JAKBYS CHCIALA TAM ZAMIESZKAC TO MUSIZ WPŁACIC T ODSTĘPNE TEJ OSOBIE--WŁAŚCICIELCE KAMIENICY. NIE MASZ ZADNYCH PRAW WŁASNOŚCI DO TAKIEGO MIESZKANIA--JAK NIE BĘDZIESZ PĄŁCIŁA CZYNSZU TO WYLECISZ NA BRUK. PANIMAJESZ?

Gość maturks4
Najchętniej małżeństwu w średnim wieku bez dzieci wynajmę w ścisłym centrum, w budynku z cegły MIESZKANIE na I piętrze 49 m 2 - 2 pokoje (20 i 9 m parkiet) , kuchnia, łazienka z oknem (terakota) - w przedpokoju, kuchni i łazience wbudowane szafy - centralne ogrzewanie, ciepła woda i kuchenka elektryczne, wodomierz - świeżo po remoncie - czynsz 340 zł Preferowana umowa o wynajem okazjonalny, długoterminowa Cena : 500,- zł Włocławek

Ja bym była chętna,- zamknij ryj dziwo jak masz być taka ordynarna, mulicą to ty jesteś szmato robiąc takie byki ortograficzne w podstawowych wyrazach, wypierdalaj z mojego tematu i kup sobie słownik ortograficzny OSLICO zasrana

Gość Czesio z Wrocławia
:D