Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markotlka

Nauka języków dla dzieci - od kiedy?

Polecane posty

Gość Markotlka

Witam wszystkie mamy :) Jestem ciekawa w jakim wieku wysłaliście swoje pociechy na lekcje języka obcego? Ja od wakacji wysłałam swojego 5-latka na kurs w katowickiej lingua house, taki typowy dla najmłodszych dzieci gdzie dzieci uczą się przez mówienie i drobne elementy zabawy. A jak Wy organizowałyście zajęcia dla swoich pociech?

Gość mama dwóch dziewczynek
moja córka chodziła w przedszkolu na zajęcia języka angielskiego organizowane przez szkołę językową. Zajęcia zaczęli w grupie 4-latków i uczestniczyła przez 3 kolejne lata przedszkola.

Gość Markotlka
Witaj :) I jak oceniasz? Tak mówię zarówno ze swojej perspektywy jak i ewentualnie jak córki - czy podobały im się zajęcia?

Bardzo zadowolona jestem z tego że moje dzieci chodzą chętnie na naukę angielskiego. Uczą się chętnie, dobrze i widzę efekt. A szkoła Pi School była jak widać doskonałym wyborem!

Gość karolib

Moją córkę na zajęcia angielskiego zapisałam kiedy miala 4 latka. Wybrałam szkołę Berlitz, bo poleciła mi ją koleżanka. Córka bardzo lubiła tam jeździć na zajęcia, a uczyła się poprzez zabawę, więc uważam, że taka forma dla dzieci jest najlepsza.