Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek prawiczek

jestem 37 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość maciek prawiczek

jestem 37 letnim prawiczkiem szczerze co o tym sadzicie pisac laski

Gość safdsdgs
ja jestem 33 letnim :D sa tu moze jakies fajne panie co chcialyby to zmienic ??

Cześć Maćku. Przegrałeś życie nieco, ale nie martw się, mogłeś urodzić się niepełnosprawnym a to byłoby gorsze. :) 🖐️

Gość safdsdgs
ok a co ze mna ??:D droga vero ??

Gość safdsdgs
dlaczego ??:>

Gość maciek prawiczek
dlaczego przegrałem

Gość safdsdgs
ej no ja tym razem bylem pierwszy :D

Gość Vespertilio
ja bym sie cieszyła z parwiczka...fajna zabawa jak sie oboje jest jeszcze pzred tymi sprawami i mzona razem to odkrywac :)

Gość safdsdgs
a ty jestes dziwica ?? ile masz lat ??

Gość Vespertilio
niestety juz nie :/ moj obency partner (prawie ex) spał pzrede mna z 4 laskami, pierwszy raz pzrezył z jakas spotkana w pubie (bolało mnie to), potem mial 3 zwiazki, w których z jedna spał zanim byli ze soba pzrez 3 mies, z druga sypial od 3 spotkania... pwoiem szczerze ze miałam straszne opory zanim poszłam z nim do łózka, myslałm ze sie jakos ułozy i bede sie cieszyc seksem :/ ale niestety inaczej pojmujemy oddanie siebie z milosci i zawsze bolało mnie w jak luzny sposób potraktował pierwszy raz i reszte wyczynów lózkowych..poza tym wiem ze jedna z jego byłych była cholernie goraca i mogła zawsze i wszedzie, to od niej dostał pierwszego loda i spróbowął pozycje i pzrez to ciezko było mi sie przełamac, sypiamy ze soba od 2 mies (2 lata bylismy razem) i ziwazek sie konczy bo ja tak nie moge jzu dłuzej :/

Gość Vespertilio
p.s. nigdy nie zrób takiej głupoty jaką mój zrobil :/ przynajmniej masz fajna rzecz do ofiarowania kobiecie która bedziesz kochal.. a byłes kiedykolwiek w zwiazku?

Gość safdsdgs
hej juz jestem hmmm w zwiazku raczej nie bylem :(

Gość WarzechaZZ
a czemu jesli moge spytac?

Gość safdsdgs
kompleksy trudne dziecinstwo bieda

Gość WarzechaZZ
hmm moj obecny ma 38 lat mial tez kompleksy i problemy z poderwaniem dziewczyny, juz nawet rodzice go o gejostwo podejrzewali :/ pierwsza dziewczyne mial w wieku 27 lat a w lozku w wieku 24 bo jego frustracja seksualna zmusiła go do pzrespania sie z jakas laska na imprezie

Gość safdsdgs
wiesz powiem Ci ze moglbym miec wiele kobiet, ladnych kobiet wychodzac do pubu moglbym miec spokojnie kilka dziewczyn ale no wlasnie pojawia sie to ale jakos nie moge sie przelamac zagadac cos mnie normalnie blokuje i w ogole cala ta sytuacja juz mnie strasznie frustruje

Gość WarzechaZZ
nie wiem czy pub jest najlepszym miejscem na pzonawanie ludzi jesli chodzi ci o dluzszy powazny zwiazek...ja załuje ze moj facet taks tracił dziewictwo bo to tylkon pokazało jakie mial do niego podejscie... czyli byle cos pzreruchac i sie pozbyc tego balastu :/

Gość safdsdgs
heh ja wychodze do pubu zeby nie siedziec w domu i zamulac wole sobie wyjsc nieraz pogadac ze znajomymi wypic jakiegos browarka wiekszosc facetow stara sie jak najszybciej pozbyc tego balastu :D szczerze mowiac to juz chyba zaluje ze tak dlugo zwlekalem teraz przez to staje sie 'kosmita'

Gość safdsdgs
to powiedz gdzie lepiej poznac jakas fajne dziewczyne ??:> w kosciele, bibliotece, na spacerze ... no gdzie ??:>

Gość Wuzetek22
moi znajomi najczesciej poznają kogos w miejscu pracy,na jakis koncertach, na wakacjach, czasami w internecie (moja przyjaciółka poznała faceta przez czaterie i za rok slub :) ), jest duzo miejsc tylko tzreba wyjsc do ludzi i sie przełamac

Gość no szkoda
poznać można wszędzie, chodzi o to,żeby się odezwać. Codziennie mija się na ulicy czy w sklepie ludzi, ale przecież nie zagadasz do obcej osoby. Ja mam 31 i zero seksu, nie licząc z samą sobą. Tak już pewnie zostanie.

Gość safdsdgs
wiem ale wlasnie to jest moj duzy problem jakos nie umiem nie wiem o czym rozmawiac z kobietami itp raczej ich chyba unikam nawet :D mialem troche ciezko w zyciu i to chyba po czesci dlatego :(

Gość safdsdgs
no dokladnie trzeba zagadac sie otworzyc, zainteresowac a powiem ze na ulicy to raczej jak dla mnie malo odpowiednie miejsce bo ta osoba moze sobie w danym momencie tego nie zyczyc

Gość safdsdgs
heh mnie najbardziej boli to ze raczej jestem atrakcyjny podobam sie kobietom itp a tu wszystko przelatuje miedzy palcami nie mam satysfakcji z swojego zycia :(

Gość WarzechaZZ
zagadaj przez neta albo chociaz praktukuj zagadywanie tzreba nabrac wprawy i pewnosci siebie

Gość safdsdgs
wiem wiem ale kilka rzeczy z przeszlosci jeszcze pozostalo np nie mam samochodu mieszkam w strasznym domu itp narazie nie mam na te rzeczy wplywu no moze z samochodem nie bylo by problemu

Gość safdsdgs
no i cisza ide sie kapac i do pubu jakiegos :D

Gość wybierz sie na
kurwy,miej cos z zycia

Gość safdsdgs
no niby tak ale na kurwy mnie nie ciagnie naprawde chyba brzydze sie takimi kobietami