Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam tu nicccccaaaa

Nie poszłam na panieński koleżanki

Polecane posty

Doszłam do wniosku że szkoda mi kasy na składkę i nie mam ochoty na szlajanie się po klubach całą noc, teraz pewnie będzie mega foch..co za życie...

Gość dzekiczan
Czyli jesteś no-lifem, teraz Tobie nikt nie zostanie?

A kto to taki?

Gość dzekiczan
Nie wiem, tak tu piszą Ci, którzy piszą, że przegrali życie ;)

Ja nie przegrałam życia, wręcz przeciwnie. Kocham swoje życie :)

Gość dzekiczan
To dlaczego uciekałaś przed znajomymi?

To nie są moi znajomi, a raczej znajome. Znam tylko ją ale to nie był powód dla którego nie poszłam, składka na panieński wynosiła 220 zł a ja mam masę innych wydatków i uznałam ten za zbędny...

Gość dzekiczan
Czyli gdybyś miała 220zł - zbędne - to byś poczła?

Gość nasenna
Masz inne wydatki więc koleżanka powinna zrozumieć dlaczego byłaś nieobecna, a jak nie pojmuje tego to jest egoistką:)

Gość babolinoxx
i prawidlowo!!! ja za czasow jak znajomi robili imprezy/jakies urodziny tez bylam non stop zapraszana (oczywiscie tylko do baru czy klubu, ale za wstep placilo sie i tak samemu, czasem solenizant postawil 1 piwo i tyle) ale skladni zawsze byly, prezenty wychodzily spore. Co najsmieszniejsze ja swoich urodzin nie wyprawilam i co? nie dostalam nawet zdechlego kwiata. Wspaniale kolezanki przychodzily do mnie zawsze po kase na skladki dla innych, ale jak juz byly moje urodziny to kurwa nikt sie nie zlozyl i to tylko, ze nie wyciagnelam ich do baru..od tego czasu pierdole wszystkie imprezy gdzie sie skladaja na prezenty

Raczej tak, nie rozważałam tego nawet bo nie mam zbędnej kasy :)

No tutaj wychodziło złożyć się na jakiś wyjazd do SPA, no kuźwa kto robi takie prezenty na panieński??? A oczywiście wstępy do klubów i alkohol tam w swoim zakresie, masakra...

Gość andrzelina drzoli
teraz to faktycznie ludziom odpierdala na punkcie tych prezentow. Kiedys kupilo sie czekolade kwiatka czy kartke i ktos sie cieszyl, ze sie o nim pamieta. A w dzisiejszych czasach to wymyslaja jakies drogie kosmetyki, wyjazdy, dziwne sprzety... a najlepsze, ze czesto mlodziez tak robi, a kasy przeciez jeszcze nawet nie zarabiaja

Gość cxcxzczczx
do klubu żeby iść to nie trzeba czekać wcale do panieńskiego i jeszcze płacic jakieś składki i kupowac prezenty, porażka, patrzą tylko jak naciągnąć na prezent i nie ponosić kosztów

Gość eaewaewa
dokladnie, ludzie skladaja sie na prezenty dla organizatora jakiejs imprezy a ten tylko liczy zeby sie nachapac a nie dawac cos od siebie. Alkohol i tak trzeba sobie kupowac samemu wiec jaki ma sens taka impreza? Ktos jak zaprasza to powinien zadbac o to zeby goscie mieli co jesc i pic, a nie tylko liczyc na prezenty za darmoche

Tzn najpierw miało być picie u tej koleżanki w domu i ona miała jakiś alkohol kupić na tzw rozgrzanie, żeby potem w klubie mniej kupować. No ale co to za impreza, jak koło 23:00 wyjście z domu a całą noc pić coś trzeba. Miała też zamówić pizze i jakieś paluszki, orzeszki ale to tylko w domu wiadomo... W każdym bądź razie idę na jej ślub i wesele, jakąś kasę też dać trzeba także olałam...

Gość eaewaewa
mnie zawsze wkurwialy w towarzystwie takie osoby, ktore wyskakiwaly nagle z jakimis chorymi pomyslami na skladki np zamiast 10 zl to 50, bo zamiast kupic tusz do rzes musimy postawic jej cala wizyte u kosmetyczki. A durni ludzie zawsze sluchali takich osob i pomimo, ze tez bylo im szkoda taka kwote przeznaczac to zalem i sciskiem w dupie dawali. Ja juz dawn sie wykrecilam z tego typu imprez. Dla mnie liczy sie gest i pamiec a nie jakies bezsensowne wykosztowywanie sie na prezenty z dupy wziete

Gość Pani inna wrozka
i dokladnie to jest to. Wieczor panienski ok. Chce dostc prezent- na pewno na to liczy. Ale zeby dac cos od siebie i zaplacic za klub to juz cisza. Skoro nie stac ja na to to po co chce isc, niech juz siedzi w domu i tam zabawia gosci