Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayyyka

Czy da się założyć podsłuch w telefonie?

Polecane posty

Gość kayyyka

Nie, nie jestem kolejną zazdrosną o faceta kobietą. Po prostu moja matka z bratem knują przeciwko mnie i próbują zniszczyć mi życie. Chciałabym wiedzieć co sobie przekazują. Jest taka możliwość?

Gość Czesio z Wrocławia
Można, ale to kosztuje :classic_cool:

Gość kayyyka
bardzo dużo?

Gość Czesio z Wrocławia
Więcej niż twoja przyjaźń z matką i bratem. Skoro knują przeciwko tobie, już powinno Cię tam nie być. Sraj na nich, miej godność!

Gość ten typ tak ma
o, nasza świątobliwa zabrała głos i kurwami sypie.

Gość kiedy wyjde za mą
może na allegro cos mają . Poszukaj.

Gość wyrzuć z siebie najlepiej
można dlaczego nie. Wpisz sobie podsłuch w baterii i ci się pokażą strony. Taka bateria z programem kosztuje około 500zł więc jeśli cie stać i matka się nie kapnie, to jej podmień. trzeba tylko wiedzieć jak skonfigurować telefon, żebyś dostawała info na swój telefon, a najlepiej kup sobie do tego kartę z innym numerem, bo musisz wpisać na jaki numer maja przychodzić smsy, które ona bratu wysyła, czy jak rozmawia, to żeby się twój telefon włączał. tylko musisz być cicho.

Gość Sunsin
W tej chwili już nawet nie trzeba nic montować dziwnego. Po prostu jak ktoś ma dostęp do telefonu nich zainstaluje na tym telefonie aplikacje - Spyecler - http://spyecler.pl/ masz możliwość wtedy nie tylko podsłuchiwania, ale również lokalizacji miejsca i czytania sms. Najlepsze w tej aplikacji jest to, że jest Ona praktycznie niewidoczna do wykrycia. Często używana przez rodziców do kontroli dzieci.

Gość gość
A ja po wielu miesiącach znalazłem sposób na podsłuchiwanie rozmów, nagrywanie i czytanie wszystkich sms a nawet podsłuch w czasie rzeczywistym oraz wiele innych przydatnych funkcji i to całkowicie bez kosztów. Jedyny warunek to dostęp do telefonu osoby o której chcemy nieco więcej wiedzieć przez 10 minut , no i musi to być smartfon. Na wiedzy jak to zrobić nie chce zarabiać ale rekompensata za prace i czas jaki na to poświęciłem chciałbym jakieś wsparcie. Liczę na rozsądną propozycje. W przypadku zainteresowania prosze pisać gustawz8d@gmail.com

Gość Veeega9Pl
Zobacz stronę: http://spyphone-android.pl Firma oferuje takie usługi, poza tym na witrynie znajdziesz wiele ciekawych informację o takiej opcji. Pozdrawiam :)

Gość gość
oczywiście, że się da ja sama padłam ofiarą takiego świństwa... mój były, zazdrosny mąż posunął się do tego żeby założyć mi podsłuch w telefonie.. zgłosiłam się do pani detektyw Bożeny Skrzypek i pomogła mi pozbyć się tego cholerstwa ze sprzętu

Gość gość
a jak to wykryłaś?

Gość Podsłuch rozmów

Da się założyć aplikację która nagrywa rozmowy telefoniczne , można je później odsłuchiwać , minus jest taki że wyświetla się okienko zainstalowanej aplikacji ale bez problemu można ją ukryć np w grach , lub w narzędziach lub w jakich kolwiek innych folderach w telefonie o których wiemy że dana osoba tam nie zagląda i jej nie znajdzie , a raczej nie znajdzie , trzeba też wyłączyć powiadomienia (prosty ruch ) żeby przypadkiem nie wyświetliło , ja wyłączyłam i jest spoko , nie idzie się nawet domyślić że coś jest na telefonie , do tego dodam że aplikacja jest darmowa 🙂 Wszystko elegancko nagrywa już od chwili wybrania numeru , jak ktoś potrzebuje pomocy to chętnie pomogę na priv , nie trzeba wywalać kasy na drogie sprzętu izaada2772@gmail.com

Gość Davina

Jeżeli ktoś interesje się trochę tematem podsłuchów w telefomach, to na pewno wie, że nie ma w tym temacie tanichh i skutecznych rozwiązań. Jeżeli chcecie mieć pewność powodzenia i jakości nagrania to trzeba trochę zainwestować. Dla przykładu zerknijcie na te sposoby https://www.alfatronik.com.pl/podsluchy-telefonow-c-4_27.html Wazne jest też profesjonalne doradztwo, a tam na pewno je otrzymacie. Wiem z doświadczenia.

Gość aaaad

Masz bardzo dobry program do podsluchu komórki na spyphonesoft.pl. Prosty w instalacji i tak samo nieskomplikowany w samej obsłudze. Można sobie zgrywać rozmowy czy smsy na maila, także wszystko jest zabezpieczone, odłożone...świetna sprawa jeśli chce się trochę bardziej zaopiekować dzieckiem.

Gość baddd

Ciekawym rozwiązaniem może być program na komórkę który sprzedają na spyphone-android.pl. Podoba mi się tutaj wielozadaniowość tej aplikacji akurat. Można przechwycić i nagrywać rozmowy można dostać dostęp do smsów, ale też zrobić zrzuty z ekranu, włączyć nagrywanie video, także pełny monitoring. Ja tego używam jak niania zostaje w domu z dzieckiem, mam pewność że opieka jest okej.