Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhjjkululuio

Ale sliczna panna młoda,zobaczcie...

Polecane posty

Gość simaaa
piekna kobieta..

Gość ja tez mam pytanie
piekna kobieta piekna suknia zazdroszcze :-(

Gość gfhjjkululuio
ech...ja tez zazdroszcze szczególnie oczu i usmiechu,normalnie jej mąz musi byc chyba najszczesliwszy w swiecie :-)

Gość simaaa
kazda kobieta jest piekna......i nie ma brzydkich wiec dajcie luz.:) sa tylko zaniedbane..

Gość takaona*
mąż też niczego sobie;)

Gość wondefrb
Dziewczyna nie jest piękna, nie ma klasycznych rysów, brzydki nos. Piękne i dobrze podkreślone ma oczy. Sukienka niestety bezgustna.

Gość wondefrb
Ta w drugim linku - doskonale zrobione oczy, perfekcyjny makijaż jako całość i świetne zdjęcia.

Gość glos prawdy
naprawde nie widzicie, ze ta panna młoda jest minimum w 6 miesiacu ciazy?;)

Gość Mała czarna kawka 22
Ja też ślicznie wyglądałam-jestem podobna do autorki tylko niższa(za to miałam ładniejsze i wyższe buty) ale mnie nie pojebało tak zeby sie chwalić tym na you tube i kafe:)

Gość gfhjjkululuio
Boze wy zawistne głupie baby,to nie ja a poza tym to nawet jesli jest w ciązy to co z tego?nie moge napisac ze jest ładna?moze ty sie pochwal swoja uroda skoro jestes taka podobna?

Gość całkiem przecietna
i w dodatku zaciążona :P wiadomo, że każda panna młoda jest odstawiona, później często nie do poznania... pracowałam przy ślubach to wiem jak to wygląd, ciąże też wypatrzę, nawet w tak wielkiej bezie jak na filmiku, notabene podrabiającym pracę kogo innego :O

Gość ja tez mam pytanie
gfhjjkululuio Boze wy zawistne głupie baby,to nie ja a poza tym to nawet jesli jest w ciązy to co z tego?nie moge napisac ze jest ładna?moze ty sie pochwal swoja uroda skoro jestes taka podobna dokladnie jasne wszystkie podobne nagle do autorki hahaaa :D

Tylko ja jak wstawiam swoje zdjęcie to pisze że to ja :D a nie że niby oceńcie panne młodą ;)

Gość ja tez mam pytanie
OMG :-O mala czarna ale zmora z ciebie :-O do tej brunetki z flimu do ciebie to jak z Polski do Honoloulu :-O

Gość aska vcxz
Przecież to jasne, że tu chodzi o reklamę kamerzysty :P

Gość ja tez mam pytanie
jestes po prostu brzydka

Gość całkiem przecietna
Możesz pisać i uważać co chcesz, ja widywałam na pęczki takich co tydzień, dla mnie nic nadzwyczajnego. A maskowanie ciąży, w ten sposób co w pierwszym linku, mnie co nieco śmieszy, nic nie poradzę, dla mnie to taka dulszczyzna.

Wybaczcie rozczochrane włosy z kąpieli morskiej :) a wogóle wstawiałam zdjęcie juz tu kiedyś (z miesiąc temu jak było robione) i poniżej 7/10 nie dostałam. Z resztą zawistne baby i tak mam świadomość swojego wyglądu :)nie z takimi jak wy przyszło mi dyskutować :)

Jak uwazasz :) faceci twierdzą inaczej :) ale nie będę dyskutowała z zawistnymi księżniczkami :) narazie

Gość ja tez mam pytanie
nie chodzi o twoje kudly DZIECKO bo do kobiety to tobie daleko masz brzydki ryj i porownujesz sie do pieknej kobiety z klasa. masz strasznie brzydki pyski i wredne oczy. nie mowiac juzo tym ze masz krotkie nozki. warkoczyki zrobic, fartuszek i do 6 klasy podtawowki wyslac. a co do ocen z akfeterii to zal mi ciebie, ze takim czyms leczysz kompleksy

Gość całkiem przecietna
no to się zareklamował po byku, kijowy filtr, ujęcia zerznięte nieudolnie z MPstudios, a dodatkowo "modelka" w ciąży :D

Gość ja tez mam pytanie
ja zawistna nie jestes bo jak kobieta jest piekna to potrafie to powiedziec. ale Ty uroda nie grzeszysz dzieciaku.

Ależ sie uśmiałam :D pokaż swoją gębusie :) bo intelektem nie grzeszysz :)

Dobra ide bo lasagne mi sie spali i mąż będzie smutny :) papa śmieszni ludzie ;)

Gość ha ha haaaa
Mała Czarna - logiczne było, że Cię skrytykują ;) Jesteś ładną i naturalną kobietą - ja bym się nie czepiła ;) I racja, że nie masz się co równać do tej z pierwszego filmu - o wiele bardziej, moim zdaniem, jesteś piękniejsza niż ona. Pierwszy film - nie widzę nic ładnego w tej kobiecie. Serio. Nie podoba mi się i nie uważam ją za ładną. Zwykła i niezbyt ma ładne rysy twarzy. Drugi film - to już, moim zdaniem, śliczna dziewczyna. Przecudne oczy

Gość palinukka
przecież ta kobieta z pierwszego linku w ogóle nie jest ładna...koński ryj ( nie obrażając oczywiście koni;]) i paskudna kiecka, fryzura zreszta też beznadziena...no i ten brzuch wielkości volkswagena...;/