Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhjjkululuio

Ale sliczna panna młoda,zobaczcie...

Polecane posty

Gość palinukka
przecież ta kobieta z pierwszego linku w ogóle nie jest ładna...koński ryj ( nie obrażając oczywiście koni;]) i paskudna kiecka, fryzura zreszta też beznadziena...no i ten brzuch wielkości volkswagena...;/

Gość palinukka
mała czarna kawka, Ty za to jesteś bardzo ładną, naturalną kobietą, o niebo ładniejszą niż ta grubaska z pierwszego linku;)

Gość ta pierwsza mi przypomina
jego: http://www.google.pl/imgres?q=pier%C5%9Bcie%C5%84+i+r%C3%B3%C5%BCa+ksi%C4%85%C5%BC%C4%99+b&um=1&hl=pl&biw=1360&bih=643&tbm=isch&tbnid=2Ax60TqFCm6TNM:&imgrefurl=http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu%3Ft%3Dpiosenki%2520z%2520pier%25C5%259Bcie%25C5%2584%2520i%2520r%25C3%25B3%25C5%25BCa&imgurl=http://i2.pinger.pl/pgr305/96a5cc96000bf10b4dff89de/375_PierC59BcieC584_i_rC3B3C5BCa_03.jpg&w=375&h=281&ei=eGBCUNHmIvDS4QTi9IDYDA&zoom=1&iact=hc&vpx=364&vpy=148&dur=3927&hovh=194&hovw=259&tx=176&ty=138&sig=105236636695193989386&page=1&tbnh=131&tbnw=178&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:1,s:0,i:72 TYLE, ŻE MA BARDZIEJ ORLI NOS ;)

Gość ta pierwsza mi przypomina
mała czarna "Z resztą zawistne baby i tak mam świadomość swojego wyglądu" - nie jesteś brzydka ale bardzo zwyczajna i na pewno nie piękna. Ładna to owszem

Gość gfhjjkululuio
palinukka- no cóz,widac ile zazdości bije z twojej wypowiedzi,dziewczyna jest piekna i co tu duzo pisac,w ciązy czy nie...boze jakie to ma znaczenie,wy widze juz ja przeswietliłyscie w oczach heh...jesli nawet to tylko pogratulowac jej urody w ciązy.Ja przynajmniej jestem dumna z tego ze bez zawiści moge śmialo napisac ze jest to piekna kobieta,a ze ktos napisał ze ma brzydki nos,znajz mi taka co ma wszystko doskonałe???

Gość ljoikgh
pierwsza - ładna druga - śliczna mała czarna - ładna A ja mam kumpelę - nie znalazłam jednak jej ślubnego. Jest śliczna i bardzo dziewczęca, dla mnie kobieta naprawdę piękna i z piękna duszą - co widać w jej oczach http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dff959614c85e24c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b07ed137be9db2bd.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c0ea26b7c48b344b.html

Gość ja tez mam pytanie
mala czarna tak tak isz sama sobie komplementy pod innymi nikami dziecino. nie jestes ladna i koniec. a ja swojej geby pokazywac nie musze bo ja sie za piekna nie uwarzam tak jak ty i nie musze sie dawac oceniac tepoto. co do intelektu to raczej drune zakompleksione kretynki daja sie oceniac z wygladu jak dziwki w burdelu

Gość Niania Polaaa
twoja kolezanka tłuczku wyzej to pospolita wiejska dziewija ani to ładne, ani zalotne zwyczajne babsko

Gość gfhjjkululuio
zobaczyłam teraz te drugą panne młoda z linku,tez bardzo ładan ale mi sie własnie podoba taki typ urody jak ma ta pierwsza,blondynek z błekitnymi oczmi jest pełno,ma swietny makijaz i zauwazcie ze sa to fotki przerabiane photoshopem a nie ujecia kamery.

Gość ljoikgh
niania a akurat ze wsi ani ona ani ja nie jesteśmy ;) Jest bardzo ładna

Gość palinukka
gfhjjkululuio czy Ty nie jesteś w stanie pojać, że ta koboeta to żadna piękność? piękna to jest np. Ania Przybylska jak już chcesz jakieś porównanie, albo Maja Hirsch, a ta z linku ma paskudny nos i jest zwykłą przeciętniarą

Gość to i ja cosik powiem
pierwsza panna jest zwyczajna ale ładna i bardzo delikatna. Druga z filmuku bardzo piekna i ma cudne oczy. Mała czarna jest zwyczajna a koleżanka tej powyżej ma piękne oczy i ładną figurę

Gość łohohoho
ta druga to taka rozlazła blondyneczka jakich pełno na ulicy, znam kilka podobnych do niej, nic nadzwyczajnego, wielkie gały wymalowane i wytrzeszcz

Gość hwdp1258
to jak mam juz wybierac tota koleżanka najładniejsza

Gość hwdp1258
druga z filmu zrobiona i tyla ale efekt niezły. A mała czarna ja bym sie nie chwaliła, bos Ty niefajna w ogóle

Gość gfhjjkululuio
Co mnie obchodzi przybylska gdzie nad nia pracuje cały sztab stylistów,ma kasę na wszystki zabiegi,jest zwyczajnie wylansowana.co tu bedziesz porównywac aktorkę do zwykłej dziewuszki z you tube?Wez sobie zobacz przybylską bez make upu tak samo zwykła dziewczyna nic wielkiego

Gość łohohoho
koleżanka nic nadzwyczajnego, na zdjęciach przynajmniej ta 1 to normalna, ładna, nie taka cipcia słodziutka jak ta 2

Gość mirabelka z pieca
a Ty nie widzisz ciąży? Chyba jesteś niedowidząca

Gość łohohoho
a mała czarna, dziwny typ urody, taka miriam w wersji polskiej

Gość gfhjjkululuio
pytam sie znowu no i co z tego ze w ciązy?Ja bym tak chciała w ciązy fajnie wygladac.

Gość palinukka
gfhjjkululuio a Ty weź sobie zobacz tamta z pierwszego linku bez makijażu haha myślisz, ze ona nie jest zrobiona? przecież to oczywiste, że każda panna młoda ma makijaż wykonany przez profesjonaliste, jednak tej Pani niestety nawet tona tapety nie pomoże;]

Gość karammmmmbaa
no mała czarna niezbyt fajna mi sie taki typ nie podoba ale kwestia gustu. Koleżanka juz znacznie ładniejsza jakbym miała porównać ale bez jakiegos szału, ma piękne oczy tak jak na blondi z drugiego filmu. Pierwsza tez nie mój typ ale bije od niej ciepło i to jej dodaje znacznie uroku

Gość klawka17
sama w sobie nie jest ładna, ale dzieki bogu istnieją dodatki, które z kobiety czynią piękną!

Gość gfhjjkululuio
dziewczyno wez sie puknij,jak ktoś ma piekny usmiech i oczy to czy z makijazem czy bez bedzie sie ładnie prezentował,przynajmniej fotki nie sa przerabiane jak w przypadku pani nr 2. P.s.Czy cos cie ugryzło kolezanko ze tak ładnie nie wygladasz???:-D

Gość frytownica
Mała czarna nie jest ładna: za mocno zarysowane "pyśki", pospolita, grubo ciosana twarz - tzw. ludowa.

Gość do gfhjjkululuio
ale to nie jest klasyczna piękność, wygląda sympatycznie ale naprawde mnie nie dziwi, że się nie podoba. Zwykła panna. Ta blondyna wyretuszowana le ładna, koleżanka tez naprawde piękna kobitka a mała czarna też mi się podoba

Gość klawka17
a swoją droga jakim trzeba być próżnym człowiekiem, żeby umieszczać w sieci swój wizerunek i oczekiwać pochwał.

Gość gfhjjkululuio
wiem ze nie klasyczna,mnie poprostu tak typ urody sie podoba ale zeby od razy napisac ze brzydka,konski ryj to chyba widac ze od niektórych zazdrośc uszami wychodzi.mnie sie podoba i tyle,ciekawi mnie czy to jest 100% polka bo taki typ urody troche południowy...