Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la plus belle

Facet chce ze mna tylko sypac.

Polecane posty

Histora pewnie jak wiele innych. Spotykalam sie z facetem przez dluzszy czas. Nie mial czasu na dziewczyne, nie szukal dziewczyny, mimo ze sie zauroczyl. Zerwalismy kontakt. Natknelam sie na niego w miescie, nie zauwazyl mnie. Napisala smsa i od slowa do slowa wyszlo na to, ze ma ochote ze mna tylko sypiac. 'Sama mysl o tym sprawia, ze mu twardnieje'. Ja sie zauroczylam jak cholera :( i sama nie wiem co robic. Miec jakas czastke jego tylko w sypianiu, czy zdecydowanie zerwac kontakt? Mecze sie z tym, bo raczej do niczego nie dojdzie, za bardzo sie zauroczylam, by ryzykowac. Wyjechalam z miasta na jakis czas i jak wroce to mamy sie spotkac i zobaczymy jak to bedzie. On jest na mnie napalony, ale nie chce tworzyc ze mna zwiazku. Dziewczyny jak mi radzicie? Korzystac z zycia, czy zamknac te drzwi?

Gość najważniejsze pytanie
to sama sobie odpowiedz: A jak wolisz sama? Co ci podpowiada ... eee ... Twój rozum oczywiście ;)

Gość less_madchen
nie. na dziwki pewnie miał czas, to niech przy tym pozostanie. i przy lepieniu rogalików ze starą :D napisz mu, że cię interesują prawdziwi mężczyźni a nie jakieś ułomne nadworne pieski madame :D o ile ma mu co twardnieć...

Gość less_madchen
nie sugeruj autorce brak...eee.. rozumu, bo sam latasz jak kot z pęcherzem. nie słuchaj się tak prącia, a może wyjdziesz z depresji. nie opieraj swego życia na dupczeniu, bo za ileś lat będzie ci smutnooo :D

ma mu co twardniec :( ja jednak osobiscie nie dam rady, zakocham sie i bede cierpiec. Bralam opcje 'tylko spanie' ze soba, bo jestem naprawde zauroczona, ale ja sie zakocham a cierpiec nie chce. Powinnam sie z nim osobiscie spotkac i to mu powiedziec, czy moze napisac tylko sms?

Gość felicjana
boszsz ,dziewczyno , facet wprost ci mówi ,że interesujesz go tylko jako ciało a ty pleciesz , ze ise zakochałaś ? jesteś taka zdesperowana ?

Gość felicjana
oo, no to strasznie zmienia postać rzeczy , skoro ty też masz potrzeby .... żenujące .

ja bym korzystal i tak myslami od niego nie uciekniesz, a tak przynajmniej bedziesz miala fajny seks a i on z czasem moze sie jednak zakochac sam tak mialem i mocno mnie to zaskoczylo

Gość felicjana
co sie dizeje z tym światem . kiedyś facet prędziej język by połknął , jakby miał takie cos dizewczynie powiedzieć a teraz prosze bardzo - mówi wprost a ta jeszcze sie zastanawia czy sie nadstawiać czy nie .

Gość o to to ...
przynajmniej jest z tobą szczery. Zawsze istnieje prawdopodobieństwo że i on coś do ciebie poczuje...możesz zaryzykowac. Ale jak się zakochasz a on nie to bedziesz miała duży problem z emocjami.

Felicjana nie doczytalas. Spotykalismy sie przez jakis czas normalnie, na randki, spacerki, trzymanie za raczke, kolacje i tak dalej. Kiedy spytalam o jego oczekwania to powiedzial, ze nie szuka dziewczyny, ale mnie uwelbia i juz wtedy cos kombinowal (ja nie chcialam tego sluchac i poszlam do domu) teraz po ponad miesiacu odezwalam sie i od slowa do slowa wyszla ta propozycja z jego strony.

Gość less_madchen
koleżanka miała podobnie, ale na szczęście w miarę się opamiętała i została w swoim długoletnim związku, bo po małym porównaniu, ten co za nią latał okazał się przysłowiowym burakiem i upośledzonym emocjonalnie człowiekiem, nie zdolnym do miłości, a jedynie do ruchania - ponoć :D nie warto się spotykać, odp. żeby dał ci spokój i cześć, czołem.

ja watpie w to, zeby facet decydujacy sie na tylko sypianie mogl sie zakochac. Mmo tego, ze byl zazdrosny i okazywal mi czulosc na kazdym kroku.

Gość felicjana
jak zwał tak zwał teraz też nie proponuje ic niczego nadzwyczjnego a jedynie bykanie , mechaniczne i bez u czuć , jak psy .

Gość less_madchen
nie mydlcie jej oczu, że może jak mu popuści to sie zaangażuje facio. każdy kit ci wciśnie byle zaruchać. mentalności takich typów nie zmienisz niczym, bo i zaruchać pójdzie do innych 20 dziur. każda taka sama, a urozmaicenie dobra rzecz :D

Gość felicjana
i ewnie żenić sie będize chciał ..... tylko najpierw zaczniecie od łóżka ... pogoń dizada dziewczyno , zasługujesz na oważne traktowanie , na miłość i szcunek a nie ochłapy z jego stołu .

Gość less_madchen
niektórzy są świetnymi aktorami. fałszywi ludzie tak mają. daj se spokój.

tez tak myslalem na poczatku, tylko ze my zaczynalismy od seksu jesli mieliscie juz randki, to facet pewnie juz Cie poznal troche i w takim razie faktycznie moze miec swiadomosc, ze sie nie zakocha brawo dla niego za szczerosc wiekszosc by Cie oklamala, zeby dobrac sie do majtek

Gość less_madchen
poczytaj sobie historyjki o tym jak facet przez 5 lat miał laskę w stałym związku i żonę również z dzieciakami. weź idź z tekstami kino i jedzenie, bo to żałosne. podniecające dla 2/3 żeńskiej populacji. no kurwa, idź pan w chuj :D

Gość ramonka alusia
dziewczzyno nie wchodz w to bo bedziesz cierpiec!!!!!!!

Gość less_madchen
znajdziesz lepszego, ja ci to mówię :D a taki facet nie musi być uczonym żeby dupę zbajerować :D

Gość felicjana
no tak , medal mu jeszcze dać . bezczelny typ . a ty jak isę zgodzisz też n ie będizesz lepsza od neigo .

Gość ramonka alusia
bedziesz cierpiec, oszczedz sobie tego naprawde

Wydawal sie fajnym facetem, sluchal mnie i okazywal uczucie na kazdym kroku. Szkoda, wlasnie mu pisze smsa. Nigdy takich problemow nie mam, ale tu mnie strzelilo od razu i ciezko mi zrezygnowac z tej znajomosci.

Gość less_madchen
puść se femdom i zrób randoma z byłymi partnerkami, a hotka popatrzy. popierdolone życie, szkoda słów :D ciao!

Gość ddddf,s;ld
to se strzel w łeb i po kłopocie. że też nie kurwy tylko normalne dziewczyny zostają opałętane przez takich typów. w piździe się nie mieści. chce psuć komuś życie to niech znajdzie przechodzoną landarę z dzieciakiem albo starą ruhrę. no problem :D