Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornela4444

imie dla dziecka z hindusem

Polecane posty

Gość kornela4444

moj maz chce nadac imie hinduskie .. ja chce znalezc takie co bedzie w jego jezyku obowiazywac i w polskim. mieszkamy w uk. ang mu sie nie podobaja ale moze jakies znacie i moze akurat. nie wiem moze ktos z was zna tez hinduskie. on jest z panjab wyznania sikh to jak ktos w temacie to bedzie wiedzial co i jak:) dzieki za pomoc..

Gość a młoże
Melisa

Gość sliwkanawierzbie
Maya, Anita, Nina, Sara te imiona na bank są wystepują też w Indiach

jestem bardzo w temacie z tym ze moj maz jest z poludnia (protestant z angielsko brzmiacym nazwiskiem). Stad tez dalismy corce na imie Marianne.Troche zaluje ze nie dalismy indyjskiego ale zobaczymy przy drugim... Rozumiem Twoje preferencje (odnosnie tego zeby imie bylo uniwersalne) ale musisz tez wziasc pod uwage jak bedzie brzmialo z nazwiskiem. Moze uniwersalne na 1 a indyjskie na 2? Chlopiec bedzie czy dziewczynka? Dla dziewczynki moze Sara, Julia, Anna, Maria, Pola, Lena, Maya, Rebeka . Zaproponunj tez MIRA (u nich to imie u nas skrot od Miroslawy). Dla chlopcow Filip, Adam, Alexander, Robert...

Gość o to to ...
Eila / Ela: ziemia

Gość jugo
nie wiem czy to hinduskie... ale może Jaśmina? Kamelia? przepatrz sobie hinduskie imiona i wybierz jakieś zbliżone do polskiego

Gość o to to ...
Nina: piekne oczy

Gość o to to ...
Sara: skarb

Gość kornela4444
dla dziewczynki to jestem jak najbardziej za Maya ale z chlopcem jest problem jedynie Kamil nam obojgu pasuje... mi sie srednio podoba no ale to jest w 100 procentach polskie imie i indyjskie:D