Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wonderland101

CZY MĘŻCZYŹNI UPRAWIAJĄ SEKS TYLKO Z KOBIETAMI KTÓRE IM SIĘ PODOBAJĄ??

Polecane posty

Gość wonderland101

tak jak w temacie Czy muszą się im one fizycznie z twarzy lub z całokształtu podobać czy z tego i z tego?? Jak to jest??

Gość no właśnie też się
zastanawiam i chyba tak. a czemu nie chcą tych, które im się nie podobają? nie chcą ruchac paszteta?

Gość fffftttttttttt
facet bierze wszystko, co na drzewo skacze

Gość damon23
nie :) osobiście znam dziewczynę która mi sie nie podoba ale cialo ma fajne, wygimnastykowane, opalona i świetnie mi robi , szaleje :) po co śliczna niunia która lezy

Gość KINOMANIACCC
tu masz odpowiedź w ciągu minuty www.youtube.com/watch?v=6xXBH-cPEZ8 🖐️

Czyli wyginastykowana laska z fajnym ciałem też ma szanse na seks;p Zawsze myślałam że kobieta musi się podobać jeśli upawiacie z nią seks?? A może wystarczy żeby chociaż trochę się podobała??

Gość zdecydowanie nie
podobnie jak kobiety...

Gość facettttttttttt
TYLKO z takimi które im się podobają. Wonderland nie masz szans :)

''Teraz przerzucam się na flirtowanie...większa przyjemność niż związek z kimś '' Czyli na ruchanie bez zobowiązań, niezła dziwka z ciebie.

Nie było nawet 10 dominik :] Oj nie, na flirtowanie dosłownie...żadnego związku, żadnego związku bez zobowiązań nic poprostu :p

Jak facet wyposzczony to pójdzie z każdą, która jest czysta i zadbana. Nie musi być łasna, ani nawet mieć super figury. Ale chodzić np. by z taką nie chciał. Wszystko co jest z gatunku Homo Cipiens, jest zdrowe i czyste, ma cipsko, jest do wyruchania 🖐️

Gość .Tak.
Stare dziewice są zawsze brzydkie.

O , Dominik1000 już w 3cim temacie który czytam wyzywa kobiety od dziwek :) Słaby sposób na dowartościowanie się :)

Nie w żadnym wypadku! Od 4 dostałam kwiaty, ale nikomu z nich nie dałam d**y :D Denerwuje mnie to, że nawet jak już dostaje te kwiatki czy prezenty to gość się potem wystarczająco nie stara... albo za bardzo a on mi się nie podoba i nie chcę go na chłopaka

Dziś byłam przerażona bo dostałam kwiatki od kogoś kogo nazywałam "przyjaciel" Jak go zobaczyłam z tymi kwiatkami to pomyślałam o nie, o nie!!! Chciałam jak najszybciej je tylko wyrzucić bo dla mnie to tylko kolega już mu rok temu mówiłam, że nic z tego...chyba zapomniał;p