Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łuc..ja

ehhh

Polecane posty

Gość Łuc..ja

........ siedzę sama, mam nogę w gipsie kupiłam sobie winko, żeby mieć milszy wieczór. Cóż za porażka

Gość t.o.m.
przynajmniej wiesz czemu tu jesteś..... bo reszta tak ma na codzień

Gość aj aj aj
No to i tak masz lepiej! Ja jestem w ciazy, ruszac sie ciezko, plecy bola, tylek boli, brzuch wielki - a winka napic sie nie moge : ( Marzy mi sie czerwone, wytrawne : )

Gość Łuc..ja
ja mam słodkie różowe:D ciąża piękny okres:) Nawet winko tego pewnie nie zastąpi:D

Gość aj aj aj
W mojej sytuacji to i slodkie rozowe brzmi swietnie : ))) Ciaza ma swoje uroki, ale czasem chce sie brzuszek odlozyc na bok i chociazby poskakac hahah, wypic kawke, mala czarna, czy wlasnie winko wypic w fajnym towarzystwie : ) A jak noge zlamalas?

Łucja a co byś robiła gdybyś nie miała nogi w gipsie? Jeśli odpowiedź ma Cię zdołować to nie odpisuj ;)

Gość Łuc..ja
co bym robiła??? .. heheh piła bym vódkę ze znajomymi. ale już po zeszłym tyg nie chcę ich męczyć:) co robiłam, zabrzmi śmiesznie, ale próbowałam jeździć na desce:D

Gość aj aj aj
No i masz! Na desce to kochana sie prasuje, a nie jezdzi ; ) Przynajmiej jest szansa, ze po winku kaca nie bedziesz miala hahah bo po wodce moze bys jutro chorowala : ))

Gość Łuc..ja
he moja przjaciółka nosiła brzuszek jeszcze przed 3 tyg i tak samo marudziła, ale ja zobaczyła małą istotkę to stwierdziła, że nic jest nie warte tego szczęścia:D

Gość Łuc..ja
bardziej choruję po winku niż po vódce:D

Gość aj aj aj
Mi strasznie sie dluzy. Zeby tak miec przycisk "fast forward" haha. Mnie w sumie po winku tez glowa boli, zwlaszcza, ze ciezko mi poprzestac na jednej lampce : ) Kiedys chorowalam bardzo po piwku, wystarczylo jedno i caly nastepny dzien mialam z glowy : )

Gość Łuc..ja
właśnie po winie bili głowa, ale żeby po jednym piwku:D heheh mam nadzieję, że nie będzie za długo po terminie bo ponoć wtedy najbardziej się dłuży:)