Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goośka15

Tym razem się uda! 3 wrzesień-świetny początek odchudzania. :)

Polecane posty

Gość goośka15

Zawsze mówimy od jutra i gdy jest to juutro to myślimy "a co tam , jeden dzień nie zrobi różnicy " - no niestety ten jeden dzień trwa trochę dłużej.. :) Ale jutrzejsza niedziela będzie ostatnią niedzielą ( przynajmniej w najbliższyym czasie) , gdy jem dobre rzeczy :) Od poniedziałku będzie się działooo :P kto ze mną??

Gość butatka27
Ja też muszę się zabrać w końcu za odchudzanie.Mam do zrzucenia 6kg i za nic w świecie nie mogę się tego pozbyć,a gubi mnie jedzenie wieczorem.Jakąś konkretną dietę proponujesz czy po prostu Mż?

Gość beciaa1
ja z checia sie dołazce nawet data mi pasuje od 3 wrzesnia super tylko nbie wiem jaka dieta ? mam z 5 kg za duzo

Gość Kokilka22
Hej dziewczyny! :) Jaki macie plan? Jakaś konkretna dieta czy MŻ?

Gość SaAna
W kupie raźniej. Dołączam:) Wiek: 27 Cel: 6-8kg mniej i ładnie wyrzeźbiona sylwetka. Dieta: racjonalne treningi: 3 razy w tygodniu bieganie + siłownia start: od wtorku. Mówi się że poniedziałek to zły dzień na rozpoczęcie diety. To taki stresujący dzień:) Skąd jesteście dziewczyny i ile macie lat?

Gość 10394utyh
wywiad?

Gość 10394utyh
ja mam 10

Gość 10394utyh
10 lat :P)

Gość chantal.
to ja też :) chodzę na fitness dwa razy w tyg : w środy i niedziele. Chcę dodatkowo biegac ale brak mi mobilizacji. Mam do zrzucenia - tak naprawdę to 5 kg, ale chciałabym 10 :P:P Gubią mnie słodycze :O

Ja od jutra zaczynam odchudzanie z Lidą, do zrzucenia jakies 10-12 kg :)

Gość z101
Tez sie zapisuje!

Gość z101
Waze 72,5kg.Dieta - chyba 1500 kal bo dzieki temu nie bede musiala gotowac 2 obiadow, tez mnie czesto gubi mieta do zimnego piwka :)

zaczynam z Wami:) moj plan bedzie zkladal przed wszystkim: 7 jedzenie sniadan 10 jogurt 13 sałatka/zupa/kurczak z sałata 17 kolacja białkowa do tego herbata zielona, czerwona, woda 3 razy w tyg fitness (we wrzesniu na poczatek lzejsze cwiczenia jak body ball czy piltes) fajnie jakby polecial 1 kg na tydzien zeby wreszcie na sylwestra nie martwic sie o kiecke:)

Gość Nikaa215
witam, dołączam się :) chce zrzucic na początek 5,5kg. Jak dobrze pójdzie to jeszcze 2 i będę wniebowzięta :D tylko niestety momentami brak silnej woli, dlatego baaardzo proszę o wsparcie ;)

Gość poznanANKA
Witam :) Ja też się przyłączam dziewczęta. Ja decyduje się na racjonalną dietę i zero słodyczy, bo to one są moją największą zgubą... Chcę zrzucić kilka kilo (ok.5), jutro rano się zważę to napiszę dokładnie ile brakuje mi do upragnionej wagi:) Jeśli chodzi o sport to : skakanka i hula, może potem jogging, ew. siłownia :)

Gość Drahma
O ja też się dołączę:) Tylko zastanawiam się czy kopenhaska czy głodówka 2 tyg. Co myślicie?

Gość Drahma
kiwi1988ldz nieprawda, 2 lata temu byłam na głodówce 18 dni- schudłam 16 kg. Po jakimś czasie wróciły mi tylko 3. I tak utrzymywało to się przez rok. Potem zaszłam w ciąże no i wiesz- szeroka dupa wita:) Ważne jest wychodzenie z głodówki.

chantal. u mnie rewelacja śniadanie troszke sałatki 2śniadanie pół grejpfruta obiad piers na parze z kalafiorem :P jej ale nie dzis nosi, miejsca sobie nie moge znaleźć :(