Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriela89.

Zrujnował mi życie...

Polecane posty

Gość gabriela89.

Czuje sie jakby wyssał ze mnie resztki życia...dziś uciekłam z jego domu po tym jak powiedział ze jestem dziwką. Nie przejeło go nawet to że szłam w ciemnościach bałam sie...jak mozna byc takim bezwartościowym człowiekiem:(

Gość dsadsaa343333
a moze po prostu jestes dziwką. Nic nam nie napisalas

Gość PIEKNO CHWIL
CO SIE STAŁO? DLACZEGO SZŁAS W CIEMNOSCIACH? NIE MOGL PO CIEBIE KTOS PRZYJECHAC AUTEM?

Gość gabriela89.
Widać nie tylko ja mam zrujnowane życie chociaż nie wyzywam nikogo na tym forum..

Gość gabriela89.
Tkwię w toksycznym zwiazku...wciaz nie moge z niego wyjsc. Pozwolilam sobie na takie traktowanie 4 lata:( Skrytykował cała moja rodzine i dzis wyjawił co jego matka mysli o mnie ze jestem bardzo emocjonalna osobą...że płakałam gdy go nei było w domu pewnego wieczoru i nie odbierał telefonu do północy a ja sie martwiłam. On w tym czasie był z jakąś dziewczyna i nei wiem czy mnei nei zdradził. Ja sie ponizyłam przyjezdzajac do neigo i wypytując sie matki gdzie jest.

Gość dsadsaa343333
zastanów sie najpierw co napisalas i co mamy ci odpowiedziec glupia szmato. Twoj bełkot brzmi mniej wiecej tak "Szłam ze sklepu mięsnego ale po drodze minęłam garmaż gdzie nie było bułek, dlaczego szłam obok tego sklepu?"

Gość dsadsaa343333
To po chuj w takim tkwisz? Odpowiem ci na jedno: Na 100% cię zdradził a ty jestes tylko jego zapasowym lekko zajechanym kołem, które założy w ostateczności

Gość gabriela89.
Nie chciałam problemu robić rodzinie:( Mojemu tacie akurat zepsuł sie samochod...musiałam isc przez nieoświetloną okolice gdzie czesto sie melina zbiera:( On o tym wiedział nawet nie zadzwonił czy mi nic nie jest. To nei ejst mężczyzna a gówniarz. A ja tak żałuje wszystkeigo...:((((

Gość do dsadsaa343333
co co więc czytasz ? sama jestes głupią szmatą

Gość gabriela89.
Ciekawe czy na żywo tez tak sie zwracasz do ludzi ordynarnie...:O

Gość PIEKNO CHWIL
WIĘCEJ KULTURY! CZY CIEBIE KTOS TUTAJ WYZYWA OD SZMAT? NIE POTRAFISZ SIE OGARNĄĆ IDIOTO? DZIEWCZYNA MA POWAŻNY PROBLEM, A TY JĄ WYZYWASZ

Gość dsadsaa343333
Ale mi poważny problem pfffffffff głupia szmata do ruchania i tyle. Toksyczny związek to tylko i wyłącznie jej wina bo się daje to tak ma.

Gość PIEKNO CHWIL
SZACUNEK TO PODSTAWA NIE ZNASZ AUTORKI, A WYZYWASZ WSTYD!!!!

Gość gabriela89.
Niech ktoś kto miał podobny problem wypowie sie:( Czuje sie jak ostatnia idiotka zrezygnowałam dla niego ze znajomych:( Czuje sie wypompowana nie mam sie z kim spotkac...a od kilku tygodni mam wraznienie że on naprawde do mnei nie pasuje.

Gość dsadsaa343333
ah te głupie cipy.. gdybyscie byli tak mądrzy jak mężczyźni to chuje by nam zwiędły od nieużywania. Tymczasem jestescie zwykłymi zamkami do których pasuje każdy klucz.

Gość PIEKNO CHWIL
Dlaczego uwazasz, ze zrujnowal Ci zycie? Napisz cos wiecej w tym temacie

Gość gabriela89.
Masz problemy dziewczyno:O Przykro mi ze musiałas cos ciezkiego przezyc jakoś zdrade zawod miłosny skoro każda dziewczyne nazywasz szmata:O

Gość gabriela89.
Bo stałam sie innym człowiekiem:( Moja własna matka popłakała sie i powiedziała ze stałam sie kobietą bez uczuc:O A to tylko dlatego zę byłam wrazliwą osobą a on mi to powtarzał ...mówił ze ludzie mnie zdepczą że nie poadze sobie w życiu będąc emocjonalna osobą.

Gość fefre
kobieta bez uczuć też ma żle,bo jest nieszczęśliwa w głębi duszy

Gość gabriela89.
Teraz sobie uświadomiłam ze nie mozna zmienic drugiej osoby...masz racje ja jestem nieszczesliwa ukrywajac uczucia:(